Skip to main content

Optikko / Optometristi

Optikko /optometristi Synsam Recycling Outlet, Itis Helsinki

Hei sinä valovoimainen optikko/optometristi! Tervetuloa työskentelemään muodin, tyylin, laadun ja terveyden maailmaan, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat kaiken keskiössä.

Me Synsamilla kannamme vastuun ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja haluamme olla optisen ja silmäterveyden alan johtavin, innovatiivisin ja vastuullisin yhtiö. Olemme asettaneet kestävän kehityksen tavoitteemme korkealle ja tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme sekä silmäterveyden että silmä- ja aurinkolasimuodin markkinajohtajana ottaen samalla huomioon koko arvoketjun läpäisevän kestävyysnäkökulman.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman hyvää palvelua, kestäviä ratkaisuja, ja rahapussille vastinetta, jotta he voisivat nähdä paremmin ja näyttää samalla hyvältä.  Synsamilla on mm. ensimmäinen kierrätetyistä kehyksistä valmistettu silmälasimallisto, sekä silmälasimalliston, joka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä kerätystä kierrätysmuovista.

Olemme tekemässä historiaa ja avaamme Suomen neljännen Recycling Outlet -liikkeen Itä-Helsinkiin! Haemme Itikseen elo-syyskuun vaihteessa avattavaan, upeaan Recyciling Outlet -optikkoliikkeeseen energistä ja innostunutta tiimiä! Synsam Recycling Outlet on uusi ja ainutlaatuinen konsepti, joka tarjoaa n. 5000 kehyksen valikoiman kierrätettyjä, hinnaltaan edullisia mutta erittäin laadukkaita merkkikehyksiä ja aurinkolaseja suoraan asiakkaille. Jos haluat tutustua konseptiin paikan päällä, käy tutustumassa Helsingin Forumissa sijaitsevaan liikkeeseemme.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua ja etsimmekin nyt henkilöitä, jotka kuuntelevat asiakkaitamme ja huolehtivat heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelustaan oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat myös aktiivisesti myyntityöhön ja viettävät aikaa sekä näöntutkimushuoneessa, että liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon ja tyyliin liittyviä ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toivomme sinulta siis kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä ja uudesta Recycling Outlet -konseptista. Energinen, positiivinen ja myynnillinen asenteesi on tärkeä tekijä valinnassamme. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluatko olla osaltasi toteuttamassa vastuullisia valintoja?  Tarjoamme merkityksellistä työtä, kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä työilmapiirin, joka on  jo tunnetusti mutkaton ja positiivinen! Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen). Työ alkaa sopimuksen mukaan vaikka heti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6. osoitteeseen rekry@synsam.fi. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Lisätietoja antaa liikevastaava Mira Yliluoma, p. 0469213490, mira.yliluoma@synsam.fi; toimitusjohtaja Vesa Mars, puh. 0504477681, vesa.mars@synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Optikko / Optometristi

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus