Skip to main content

Optikko /optometristi

Optikko /optometristi, Synsam Tripla!

Synsamin hurja kasvu jatkuu! Kauppakeskus Triplassa sijaitseva näyttävä, yli 3000 kehyksen valikoiman tarjoava Synsam-liike  hakee huipputiimiinsä lisää osaajia. Kaipaamme aurinkoisen tiimin vahvistukseksi myyntihenkistä OPTIKKOA / OPTOMETRISTIÄ!

Sinulla voi olla takanasi muutama vuosi työkokemusta tai pidempikin optikon taival, ensisijaisesti toivomme sinulta halua ja kykyä laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan optikon tehtävään. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua ja etsimmekin nyt henkilöitä, jotka kuuntelevat asiakkaitamme ja huolehtivat heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelustaan oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen tavoin. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat myös aktiivisesti myyntityöhön. Optikot viettävät aikaa sekä näöntutkimushuoneessa, että liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon ja tyyliin liittyviä ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toivomme sinulta siis kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Yhteistyötaidot sekä energinen ja positiivinen asenteesi ovat myös tärkeitä tekijöitä valinnassamme. Piilolinssi- ja työnäköpätevyys, sekä kiinnostus urheilunäkemiseen katsotaan eduksesi.

Synsam on tunnettu rennosta, nuorekkaasta ilmapiiristä sekä kannustavasta, mahdollistavasta johtamiskulttuurista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä Synsam Triplan erittäin osaavan ja iloisen työporukan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.7.2022. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Lisätietoja antaa liikevastaava Silja Leväinen puh. +358 45 1394429, silja.levainen@synsam.fi tai aluejohtaja Outi Salakari, puh 040 7530810,  outi.salakari@synsam.fi

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Optikko /optometristi

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus