Skip to main content

Optikko /optometristi

Optikko /optometristi Synsamille Vantaalle!

Jatkamme kasvua ja etsimme uusia osaajia joukkoomme! Olemme hakemassa optikkoa/optometristia Kauppakeskus Dixissä sijaitsevan vilkkaan Synsam liikkeen osaavaan, iloiseen tiimiin.

Sinulla voi olla takanasi muutama vuosi työkokemusta tai pidempikin optikon taival, ensisijaisesti toivomme sinulta halua ja kykyä laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan optikon tehtävään. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua ja etsimmekin nyt henkilöitä, jotka kuuntelevat asiakkaitamme ja huolehtivat heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelustaan oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen tavoin. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat myös aktiivisesti myyntityöhön ja viettävät aikaa sekä näöntutkimushuoneessa, että liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon ja tyyliin liittyviä ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toivomme sinulta siis kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Yhteistyötaidot sekä energinen ja positiivinen asenteesi ovat myös tärkeitä tekijöitä valinnassamme. Myös työnäköpätevyys on Dixin liikkeessä toivottavaa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan työporukan. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia (vakituinen) ja alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.1.2022 osoitteeseen rekry@synsam.fi. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Lisätietoja tarvittaessa antaa Dixin liikevastaava Tuomas Repo, p. 050 4167828, tuomas.repo@synsam.fi.
Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Optikko /optometristi

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Synsam Group Finland Oy
Espoo
Synsam Group Finland Oy
Vantaa
Synsam Group Finland Oy
Helsinki
Synsam Group Finland Oy
Vantaa