Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Optikko/optometristi Synsam IsoKristiina, Lappeenranta

Synsam jatkaa kasvua ja uuteen, upeaan kesäkuussa avattuun Lappeenrannassa sijaitsevaan liikkeeseemme Kauppakeskus Iso Kristiinaan haetaan optikkoa/ optometristia osaksi iloista, osaavaa Synsam-tiimiä.

Sinulla voi olla takanasi muutama vuosi työkokemusta tai pidempikin optikon taival, ensisijaisesti toivomme sinulta halua ja kykyä laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan optikon tehtävään. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua ja etsimmekin nyt henkilöä, joka kuuntelee asiakkaitamme ja huolehtii heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelustaan oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen tavoin. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat myös aktiivisesti myyntityöhön ja viettävät aikaa sekä näöntutkimushuoneessa, että liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon ja tyyliin liittyviä ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toivomme sinulta siis kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Yhteistyötaidot sekä energinen ja positiivinen asenteesi ovat myös tärkeitä tekijöitä valinnassamme. Piilolinssi- ja työnäköpätevyys katsotaan eduksesi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä työstään innostuneen työporukan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.8.2022. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Optikko/optometristi Synsam IsoKristiina, Lappeenranta

Lappeenranta
Vakituinen

Julkaistu 02.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Kemi
Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti