Skip to main content

Optikko/optometristi Synsam Recycling Outlet Forum, Helsinki

Optikko/optometristi Synsam Recycling Outlet Forum -liikkeeseen!

Oletko sinä seuraava tähtemme lifestylen ja huippubrändien maailmassa, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat kaiken keskiössä?

Tervetuloa työskentelemään muodin, tyylin, laadun ja terveyden maailmaan, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat kaiken keskiössä. Me Synsamilla kannamme vastuun ympäristöstä ja yhteiskunnasta ja haluamme olla optisen ja silmäterveyden alan johtavin, innovatiivisin ja vastuullisin yhtiö. Olemme asettaneet kestävän kehityksen tavoitteemme korkealle ja tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme sekä silmäterveyden että silmä- ja aurinkolasimuodin markkinajohtajana ottaen samalla huomioon koko arvoketjun läpäisevän kestävyysnäkökulman.

Olemme avanneet maaliskuussa Suomen kolmannen Synsam Recycling Outlet -liikkeen kauppakeskus Forumiin Helsinkiin, jonne haemme nyt innostunutta OPTIKKOA/OPTOMETRISTIA. Synsam Recycling Outlet on ainutlaatuinen uusi myymäläkonsepti, jossa tarjoamme asiakkaille kestäviä ja edullisia ratkaisuja, mm. kierrätettyjä, korkealaatuisia silmä- ja aurinkolaseja edulliseen hintaan sekä tietysti Synsamin ainutlaatuista Lifestyle-sopimusta. Liikkeen laaja valikoima koostuu alan johtavista brändeistä sekä kierrätysmateriaaleista valmistetuista kehyksistä. Meillä henkilökunta ja jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi, ja vastuulliseksi.

Sinulla voi olla takanasi muutama vuosi työkokemusta tai pidempikin optikon taival, ensisijaisesti toivomme sinulta halua ja kykyä positiiviseen, ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan optikon tehtävään. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina parasta palvelua ja etsimmekin nyt henkilöä, joka kuuntelee asiakkaitamme ja huolehtii heidän näöntarkastuksistaan ja asiakaspalvelustaan oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen tavoin. Meillä Synsamilla optikot osallistuvat aktiivisesti myyntityöhön ja viettävät aikaa sekä näöntutkimushuoneessa, että liikkeessä tarjoamassa asiakkaille parhaita mahdollisia näönhuoltoon ja tyyliin liittyviä ratkaisuja, ensisijaisesti erinomaista Lifestyle-sopimustamme. Toivomme sinulta siis kaupallista asennoitumista sekä sitä, että motivoidut uudenlaisesta konseptistamme. Tärkeää on myös, että inspiroidut ja olet parhaimmillasi muodin, tyylin ja myynnin maailmassa.

Yhteistyötaidot sekä energinen ja positiivinen asenteesi ovat myös tärkeitä tekijöitä valinnassamme.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin inspiroivan ja mukavan työporukan. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tunnistatko itsesi? Esittele rohkeasti itsesi ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.7.2022. Huomioi, että etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä, joten älä odota viimeistä hakupäivää vaan lähetä hakemuksesi heti.

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, jotka toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Optikko/optometristi Synsam Recycling Outlet Forum, Helsinki

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus