Skip to main content

Optometristiopiskelija/ Myyjä

Kesäharjoittelijaksi Synsam Lippulaiva -liikkeeseen Espooseen

Oletko myyntihenkinen ja positiivinen? Kiinnostaako sinua muoti, tyyli ja laatu? Haluatko olla rakentamassa Pohjoismaiden johtavaa optisen vähittäiskaupan ketjua yhdessä huipputiimin kanssa?

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, olet ehkä etsimämme timantti! Haemme osaksi Synsam Lippulaiva -liikkeen iloista, asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista tiimiämme innostunutta ja energistä optometristiopiskelijaa/ myyjää kesäksi 2022 määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet mahdollisesti jo työskennellyt myyjänä tai asiakaspalvelussa optisella alalla tai voit olla hankkinut kokemusta aivan joltakin muulta alalta. Ensisijaisesti toivomme sinulta kuitenkin vahvaa myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä, halua ja kykyä energiseen myyntityöhön sekä positiivista ja iloista asennetta. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun mahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan tiimin tukemaan sinua työssäsi.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen kesälomien sijaisuus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5. mennessä osoitteeseen rekry@synsam.fi Otsikoi hakemuksesi ”Kesätyö/Lippulaiva”. Huomioi, että alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua.

Lisätietoja antaa tarvittaessa liikevastaava Essi Virtanen, puh. 050 321 3917 tai sähköpostitse essi.virtanen@synsam.fi.

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista n. 30 on Suomessa. 

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Optometristiopiskelija/ Myyjä

Espoo
Kokopäiväinen, Kesätyö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus