Skip to main content

Osa-aikainen postinjakaja Hämeenlinna/Vesilahti/Forssa/Somero -alueelle

Osa-aikainen postinjakaja Hämeenlinna/Vesilahti/Forssa/Somero -alueelle

Etsimme reipasta ja luotettavaa työntekijää postinjakeluun tarvittaessa työhön kutsuttavaksi tuuraajaksi. Reittejä löytyy Hämeenlinnan, Vesilahden, Someron ja Forssan alueelta.

Työtehtäviin kuuluu postin lastaaminen autoon ja jakaminen Postin autolla. Tehtävään valittava henkilö perehdytetään 3-4 reitille sopivalta alueelta ja pääset tuuraamaan vakituisia kuskejamme heidän lomaillessaan tai sairastaessaan. Reitit sisältävät posti- ja pakettijakelua asiakkaille sekä keskusta-alueilla että maaseudulla.

Kalustona on automaattivaihteinen ja oikealta puolelta ohjattava auto.

Toivomme hakijalta valmiutta pitkiin työvuoroihin, huolellista ja tarkkaa työotetta, luotettavuutta ja joustavuutta. Työvuorojen määrä vaihtelee tarpeen mukaan, mutta tarve on pitkäaikainen.

Työvuorot ovat vaihtelevasti arkisin. Aluksi perehdytysjaksojen aikana tunteja kertyy enemmän ja jatkossa vaihtelevasti tarpeen mukaan.

Vaatimuksena on B-ajokortti, vähintään kahden vuoden ajokokemus ja hyvä suomen kielen taito.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti oikean henkilön löydyttyä.
Älä epäröi hakea paikkaa, vaikka jokin kohteistamme olisikin hiukan liian kaukana. Voimme katsoa sinulle sopivat alueet tarpeidesi mukaan.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Osa-aikainen postinjakaja Hämeenlinna/Vesilahti/Forssa/Somero -alueelle

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus