Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osa-aikainen siivooja, Coor, Sodankylä

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. Yhtiössä työskentelee noin 9000 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 915 miljoonaa euroa.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Coorille, reipasta osa-aikaista SIIVOOJAA pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Työskentelyaikasi voit määritellä itse omien aikataulujesi mukaan. Työtunteja on 10h/viikko. Tämä työ sopii joustavuutensa vuoksi erityisen hyvin vaikkapa opiskelijalle tai lisätyötä tarvitsevalle.

Työssäsi vastaat toimistojen sekä yleisten tilojen ylläpitosiivouksesta. Eduksi katsotaan aiempi siivoustyökokemus, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Olemme valmiita perehdyttämään sinut työtehtäviisi.

Edellytämme sinulta:

- Reipasta asennetta 

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi
- Hyvän perehdytyksen ja mukavan työyhteisön 
- Vakituisen tai pitkän määräaikaisen työsuhteen takuutunneilla
- Go Onin tuen työsuhdeasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöetumme.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula +35840 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti