Skip to main content

Osa-aikainen siivooja, Pälkäne, Winclean

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle siivoojaa myymäläkohteeseen Pälkäneelle.

Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista, vakituista siivoojaa myymäläkohteen siivoukseen.

Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai ylläpitosiivouksesta katsotaan eduksi. Hakemamme työntekijä on reipas ja ripeä sekä asiakaspalveluhenkinen. Positiivinen asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot ja huolellinen työote auttavat tehtävässä onnistumisessa. Kohteen sijainnin vuoksi oma auto on eduksi, jos et asu paikkakunnalla. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, perehdytyksen työtehtäviin ja sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.

Töitä on tarjolla maanantaista lauantaihin iltavuorossa klo 18-22, yhteensä 24h/ vko. Otamme sinut huomioon haussa, mikäli olisit kiinnostunut tekemään työtä myös esimerkiksi 2-3 päivänä viikossa.

Työ alkaa heti sopivan työntekijän tai työntekijöiden löydyttyä, mahdollisimman pian. Vakituinen työsuhde solmitaan Nordic Henkilöstöpalveluiden kanssa. Työstä maksetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti meille sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Lisätietoja työstä antaa Nordic henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.