Skip to main content

Osa-aikainen siivooja, Winclean Oy, Hyvinkää

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle osa-aikaista siivoojaa Hyvinkäälle.

Työkohteenasi tulee olemaan yritys, jonka pääasiallinen toimiala on metallituotteet. Kyseisen yrityksen tiloissa siivotaan heidän toimistotilat, sosiaalitilat sekä tuotantotilat.

Työtä tehdään parittomina viikkoina tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin sekä parillisina viikkoina maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin. Viikkotunnit tulevat olemaan n. 14h/vko. Kohteisiin voi mennä siivoamaan klo 15.00 jälkeen.

Toivomme uudelta siivoojalta vastuullista, huolellista ja motivoitunutta työotetta. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työkohteen ja nykyaikaiset siivousvälineet. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!