Skip to main content

Osa-aikainen varastotyöntekijä

Etsimme asiakkaillemme varastotyöntekijöitä erilaisiin varaston tehtäviin Hämeenlinnan seudulle!


Työtä on tarjolla sekä Hämeenlinnan seudulla että lähialueilla. Kerrothan hakemuksessasi siis, pystytkö kulkemaan tarvittaessa hieman kauempanakin sijaitsevalle työpaikalle.


Työtä on tarjolla monipuolisten tehtävien parissa, muun muassa keräilyssä ja pakkaamossa. Työtä tehdään 2 vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Työnteon aikatauluja on siis mahdollista sovittaa esimerkiksi opintojen oheen sopiviksi.

Haemme henkilöitä sekä pitkäaikaisiin paikkoihin, mutta myös lyhyempiin pesteihin.


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä trukinkäytön osaamisen. Ratkaisevin tekijä on kuitenkin reipas ja innokas asenne työntekoon! Olet kuitenkin täysi-ikäinen, motivoitunut ja tarkka työntekijä. Arvostamme myös työteliästä asennetta, ja pitkäjänteistä otetta työelämään.


Lähetä hakemuksesi ja CV:si nettisivujemme adecco.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen ja tehtävänkuvan mukaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccon Kaisa Eerola numerosta 040 546 3186. Tsemppiä hakuun!


PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!


Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, kaisa.eerola@adecco.fi

Osa-aikainen varastotyöntekijä

Hämeenlinna
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus