Skip to main content

Osa-aikainen varastotyöntekijä Magnum Medicalille

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ osana mahtavaa työporukkaa?

Magnum Medical Finland Oy etsii tunnollisia ja tarkkoja osa-aikaisia tekijöitä varastolle Vantaan Tuupakkaan. Työ pitää sisällään pääasiassa pientavaran keräilyä, pakkausta ja lähettämistä. Työtehtävissä käytetään myös korkeakeräilijää, joka nousee korkeimmillaan seitsemän metrin korkeuteen, joten toivon mukaan et jäädy korkeissa paikoissa. Tehtäviin ja työvälineisiin järjestetään kattava perehdytys, joten emme vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työssä pärjää hyvällä asenteella varustettu, ripeyttä ja tarkkuutta omaava itsenäisessä työssä viihtyvä tyyppi. Työajat sijoittuvat arkisin aamu-, väli- ja iltavuoroihin klo 07–22 välille. Vuoroja on tarjolla vaihtelevasti kahdesta viiteen viikossa - riippuen myös omasta halukkuudestasi. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla. Työsopimukset kirjoitetaan Baronan kanssa alkuun määräaikaisena, mutta hyvin pärjäävällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, jätä hakemuksesi meille välittömästi! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien ehdokkaiden löytyessä.

Hae paikkaa viimeistään 07.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: teemu.rinne@barona.fi

Magnum Medical Oy

Magnum Medical Finland Oy on Suomen markkinoilla toimiva lääketukkukauppa. Asiakkainamme ovat terveydenhoidon ammattilaiset kautta Suomen. Lääkelogistiikkapalveluiden lisäksi Magnum Medical Finland Oy markkinoi valikoituja terveydenhoidon laitteita, tarvikkeita ja ravintolisiä. Magnum Medical Finland Oy on osa Magnum-konsernia, joka on Baltian maiden johtava lääkkeiden tukku- ja vähittäismyynti konserni. Suomen yhtiö on perustettu vuonna 2004 ja se sai Suomessa lääketukkuoikeudet heinäkuussa 2006.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Osa-aikainen varastotyöntekijä Magnum Medicalille

Barona Logistiikka
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Lohja
Barona Logistiikka
Espoo
Barona Logistiikka
Kerava
Barona Logistiikka
Hämeenlinna