Skip to main content

Osa-aikainen viikonloppusiivooja, Kangasala, Winclean oy

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme Winclean Oy:lle vakituista osa-aikaista siivoojaa myymäläkohteeseen Kangasalle. 

Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työsuhde, jossa työtä tehdään aamupainoitteisesti Kangasalla. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työaika on lauantaisin 5-13 ja sunnuntaisin 6-11:30, eli viikkotyöaika on 13 h/vko. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 2: 11,02€/h). 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, asiakaspalveluhenkisyyttä, riittävää suomen kielen taitoa sekä ripeää ja motivoitunutta työotetta. Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Saat myös mukavat työkaverit ja tehokkaan työtiimin.  

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta henkilöstökonsultti Kira Forsgård kira.forsgard@nordic.fi tai puh. 050 53 3995.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.