Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osa-aikaisia pakettiautonkuljettajia, Turku

Hyppää mukaan nopeimmin kasvavan liiketoiminta-alueemme kyytiin! Paketti- ja verkkokauppaliiketoimintamme palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria kansainvälisiä toimijoita. Kuljetamme kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Panostamme digitaaliseen palvelukehitykseen ja etsimme rohkeasti uusia kasvusuuntia. Kanssamme pääset mukaan nopeasti kehittyvälle alalle, joka kasvaa kestävän kehityksen, digitalisaation ja kansainvälistymisen kautta.

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä tarvittaessa töihin kutsuttavia pakettiautonkuljettajia Turkuun

Postin Turun terminaali huolehtii pakettilajittelusta ja kuljetuksista Turkuun ja lähikuntiin. Terminaalissa työskentelee päivittäin yli 70 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista.

Haemme Postin paketti- ja verkkokauppayksikköön B-kortillisia pakettiauton kuljettajia osa-aikaisiin, töihin tarvittaessa kutsuttavia henkilöitä työsuhteisiin. Yksikön kuljetustoiminta sisältää pakettien jakeluliikennettä sekä ateria-, kauppakassi-, kodinkone- ja kalustekuljetuksia. Yksikön kalusto koostuu pakettiautoista ja kevyt kuorma-autoista.

Toivomme Sinulta Turun ja lähikuntien tuntemusta, autolla ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi.

Tehtävässä katsomme eduksi:

•Aiempi kokemus vastaavasta työstä

•Aiempi kokemus tiedonkeruulaitteen käytöstä

•Työturvallisuuskortti

•Hygieniapassi

Työ on osa-aikatyötä, työ painottuu klo 16:00-21:00 välille. Työt alkavat tammikuun alkupuolella sopimuksen mukaan tai kun sopivia ehdokkaita löytyy.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn ja työyhteisön tuen. Kanssamme pääset mukaan rakentamaan sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet.

Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Isossa organisaatiossamme Sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla.

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-auto alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Leena Rantanen, sähköpostitse leena.rantanen@posti.com.

Hae tehtävää 31.1.2022 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Osa-aikaisia pakettiautonkuljettajia, Turku

Turku
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja