Skip to main content

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä markkinointilogistiikan pariin

Haluatko päästä tekemään monipuolisia varastotöitä markkinointilogistiikan parissa? Kiinnostaako sinua työpaikka hyvien kulkuyhteyksien varrelta?

Etsimme asiakkaallemme muutamaa osa-aikaista varastotyöntekijää markkinointilogistiikan eri työvaiheisiin. Kyseinen työpaikka sijaitsee Vantaalla loistavien kulkuyhteyksien varrella. Työajat ovat arkisin klo 8–16 ja työvuoroja on viikon aikana 1–4, joten arkeen saa mahdutettua muutaman vapaapäivän esimerkiksi harrastuksia varten. Aloitus työssä on nopealla aikataululla ja työsuhde on pitkäaikainen.

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa markkinointimateriaalien käsittely, pakkaaminen sekä postitus. Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja tämä työ onkin oiva väylä logistiikka-alan ja varastotyön salojen opetteluun. Työympäristö on nopeatempoinen ja työtehtävässä vaaditaan tarkkuutta, mutta ei aikaisempaa kokemusta. Kyseessä siis unelmatyö esimerkiksi vastavalmistuneelle, joka on mahdollisesti etsimässä ensimmäisiä työpaikkoja.

Hakijoilta toivomme:

  • innokkuutta

  • hyviä vuorovaikutustaitoja

  • loistavaa asennetta

  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, niin jätä meille hakemus mahdollisimman pian! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 23.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: suvi.hattunen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä markkinointilogistiikan pariin

Barona Logistiikka
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus