Skip to main content

Osaamispalveluesimies, sähkö ja ICT tiimi

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Ojahaantie 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä opiskelijoille ja vantaalaiselle elinkeinoelämälle? Haemme Variaan osaamispalveluesimiestä, joka vastaa Sähkö ja ICT tiimin toiminnasta. Tiimi tullaan jakamaan kahdelle osaamispalveluesimiehelle vuoden 2022 alussa, jonka jälkeen vastaat tieto- ja viestintätekniikan koulutuksista. Tieto- ja viestintätekniikalle on otettu käyttöön uudet tilat elokuussa 2020.   

Sovit hyvin joukkoomme, kun olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä halu kehittää uutta. Variassa tehdään kiinteästi yhteistyötä työpaikkojen kanssa, joten myös sinulle on luontevaa pitää yhteyttä alan työnantajiin.  

Osaamispalveluesimiehenä vastaat tiimisi tutkintokoulutuksen ja osaamisen arvioinnin järjestämisestä. Toimit tiimisi henkilöstön lähiesimiehenä ja huolehdit tiimisi pedagogisesta ja päivittäisjohtamisesta valmentavalla otteella. Vastaat tiimisi koulutus- ja palvelutoiminnasta, taloudesta, tuloksista ja kehittämisestä vuositavoitteiden mukaisesti. Osaamispalveluesimiehenä kuulut esimiestiimiin ja kehität Variaa yhdessä muiden osaamispalveluesimiehien ja johdon kanssa.  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa 370. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu tutkinto ja opettajan pätevyys.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävässä toimiminen edellyttää kykyä johtaa henkilöstöä, toimintaa ja taloutta tavoitteellisesti. Lisäksi edellytämme suomalaisen ammatillisen koulutusjärjestelmän ja siihen liittyvän lainsäädännön sekä rahoitusjärjestelmän tuntemusta.

Luemme eduksi: Luemme eduksi hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä kehittämismyönteisen työotteen. Arvostamme kokemusta työelämäyhteistyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Osaamispalvelupäällikkö

Raasakka Anne

0408656567

anne.raasakka(at)vantaa.fi


Tavoitettavissa ma-pe, klo 8.30-15

Pekka Tauriainen, rehtori, 0503124514, pekka.tauriainen(at)vantaa.fi, tavoitettavissa ma-pe klo 8.30-15 Kimmo Tiainen, 0401845698, osaamispalveluesimies, kimmo.tiainen(at)vantaa.fi, tavoitettavissa ma-pe klo 8.30-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osaamispalveluesimies, sähkö ja ICT tiimi

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti