Skip to main content

Osaamispalvelupäällikkö, Vantaan ammattiopisto Varia

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2022 tai sopimuksen mukaan.


Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä opiskelijoille ja elinkeinoelämälle? Haemme osaamispalvelupäällikköä vastaamaan yhdessä kollegan kanssa Varian tutkintokoulutuksen ja osaamisen arvioinnin järjestämisestä. 

Sovit hyvin joukkoomme, kun olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä halu kehittää uutta.  

Osaamispalvelupäällikkönä vastaat vastuullasi olevista tutkintokoulutuksista ja osaamisen arvioinnin järjestämisestä. Johdat tiimien esihenkilötyötä valmentavalla johtamisotteella ja toimit osaamispalveluesimiesten lähiesihenkilönä. Lisäksi tehtäviisi sisältyy vahvuuksiesi mukaisia Varian yhteisiä vastuita. Osaamispalvelupäällikkönä kehität Variaa yhdessä osaamispalveluesimiesten ja johdon kanssa. 

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Variassa on mahdollisuus opiskella kaikkia ammatillisia tutkintoja ja tutkinnonosia. Tarjoamme myös lyhytkursseja ja tutkintoihin valmentavaa koulutusta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen työ- ja elinkeinoelämän kanssa. Varian työntekijänä saat merkityksellisen ja vastuullisen työn mukana kivan työyhteisön ja työkaverit sekä Vantaan kaupungin työsuhde-edut.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävässä toimiminen edellyttää suomalaisen ammatillisen koulutusjärjestelmän sekä siihen liittyvän lainsäädännön ja rahoituksen hyvää tuntemusta, opiskelija- ja taloushallinnon yleistä tuntemusta sekä opetus- ja arviointiperiaatteiden ja menetelmien erinomaista tuntemista. Lisäksi edellytämme kykyä toimia erilaissa tiimeissä rakentavasti ja asioita eteenpäin vievästi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Rehtori
Tauriainen Pekka
0503124514
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti