Skip to main content

Osastofarmaseutti HUS Apteekki

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden farmasiaa!

Haemme HUS Apteekkiin osastofarmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen.

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden farmasiaa! Työtehtäväsi ovat monipuolisia sisältäen mm. lääkityksen ajantasaistamista ja lääkehoidon arviointeja, lääkeneuvontaa, lääkehuollon tehtäviä sekä lääkeinformaation tuottamista ja jakamista.

Avoinna oleva paikka sijaitsee Kymenlaaksossa Karhulan sairaalassa. 

Työaika on pääsääntöisesti klo 7.00 -17.00 välillä. 

Työsuhde alkaa helmikuussa tai sopimuksen mukaan. Haemme farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. 

Meille on tärkeää, että olet aloitteellinen, yhteistyökykyinen, innostunut oppimaan uutta ja haluat työskennellä moniammatillisessa ympäristössä. Arvostamme lääkehoidon arviointi (LHA) –pätevyyttä, mutta se ei ole edellytys, sillä tarjoamme siihen koulutusta.

Palkkaus on kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (SOTE) mukainen. HUS Apteekin farmaseutin tehtäväkohtainen lähtöpalkka ilman aiempaa sairaalafarmasian kokemusta on 2 776,21 € / kk. Erityisosaamista vaativassa kliinisen farmasian tehtävissä toimivan osastofarmaseutin työn vaativuuden mukainen tehtäväkohtainen palkka on 3 132,17 € / kk. Tämän lisäksi maksetaan kokemuslisä perustuen kokemukseen farmaseuttisissa tehtävissä.
Työaikamuoto on yleistyöaika (7h 39min + ruokatauko 30min).

Vuosilomakertymä määräytyy virka- ja työehtosopimuksen (SOTE) mukaan (enimmillään 38 päivää / vuosi).

Jos kaipaat uusia haasteita kehitysmyönteisessä tiimissä, hae meille HUS Apteekkiin!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu farmaseutti.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Proviisori Liisa Sipari p.044 2231733. 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

Me yli 400 lääkealan ammattilaista tuotamme laadukkaita ja turvallisia lääkehuollon ja kliinisen farmasian palveluita potilaiden parhaaksi HUSissa. Työskentelemme yhteistyössä erikoissairaanhoidon kliinisten yksiköiden, perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Teemme merkityksellistä työtä potilas- ja lääkitysturvallisuuden varmistamiseksi Suomen suurimmassa sairaala-apteekissa.

Hae ennen 11.02.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Osastofarmaseutti HUS Apteekki

HUS
Kotka
Kymenlaakso
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus