Skip to main content

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.com

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme Metsä Fibren Kemin biotuotetehdasprojektiin

KUIVAAMON OSASTOINSINÖÖRIÄ

Millainen työ sinua odottaa?

Osastoinsinöörinä varmistat prosessin tehokkaan päivittäisen toiminnan yhteistyössä tehtaan tuotanto- ja kunnossapitohenkilöstön kanssa.

Projektivaiheessa osallistut kuivauskoneen testaus- ja koekäyttövaiheeseen varmistaen tuotannon sujuvan ylösajon. Uuden tehtaan käynnistämisen jälkeen tuotantovaiheessa tavoitteenasi on kuivauskoneen turvallinen ja tehokas toiminta, korkea ympäristösuorituskyky sekä kapasiteetin korkea käyttöaste. Tavoitteiden saavuttamiseksi vastaat kuivauskoneen päivittäisistä käyttö- ja kehitystehtävistä sekä toimit asiantuntijana suurkorjausten suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Raportoit projektivaiheen tehtävässäsi kuivauskoneen projektipäällikölle ja tuotantovaiheen tehtävässä Kemin biotuotetehtaan tekniselle päällikölle. Uusi tehdas käynnistetään vuoden 2023 kolmannella kvartaalilla.
 

Millaista osaamista etsimme?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa sellu-, paperi- tai kartonkitehtaalla. Työkokemus nopeakäyntisten sellu-, paperi- tai kartonkikoneiden ja kudosten parissa luetaan eduksi.
 

Lupauksemme sinulle

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja saat soittamalla biotuotetehtaan johtaja Tomi Sepälle p. 040 717 6011 tai henkilöstöpäällikkö Miko Kemiläiselle p. 050 598 9282. Tomin ja Mikon tavoitat parhaiten arkisin kello 13-15.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 22.5.2022 saakka. Onnea hakuun!

Osastoinsinööri

Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus