Skip to main content

Primary tabs

Osastonhoitaja, Espoon sairaala

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikääntyneiden sairaalahoidon kehittämiseksi? Tule osastonhoitajaksi Espoon sairaalan osastolle 1!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalassa kaikilla potilailla on yhden hengen huoneet. Haava- ja psykogeriatrisella osastolla on yhteensä 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haava- sekä yleisgeriatrisia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastolle pääosin hoidonvarauksen kautta, mutta myös Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Työ osastolla on monipuolista. Tehtävässä pääset kehittämään haavapotilaan ja psykogeriatrisen potilaan hoitoketjua yhdessä osaavien ammattilaistemme ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Osastonhoitajana toimit hallinnollisena esihenkilönä yksikön hoito- ja terapiahenkilöstölle. Työparisi on yksikön lähiesihenkilönä toimiva palveluvastaava, ja yhdessä vastaatte osaston päivittäisjohtamisesta. Sairaanhoitaja- ja terapiahenkilöstön vakansseja on osastolla yhteensä 48. Osastonhoitajan vastuualueelle kuuluvat henkilöstön osaamisen ja potilasturvallisuuden kehittämiseen liittyvät asiat. Vastaat yksikkösi toiminnan tavoitteiden mukaisesta laadullisesta ja taloudellisesta toteutumisesta sekä palveluiden kehittämisestä yhdessä moniammatillisen tiimin, esihenkilötyöparisi ja yksikön seniorilääkärin kanssa.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä potilaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja erikoissairaanhoidon kumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät. Osastonhoitajanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi, sillä Espoon kaupunki tarjoaa esihenkilöilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon aitiopaikalla.

Työn aloituksesta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Sopimusala: Sote-sopimus
Tehtävä on vakituinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, johtamis- ja kommunikointitaitoja, suoritettua johtamis-/esihenkilökoulutusta ja/tai kokemusta esihenkilötehtävistä sekä joustavuutta ja kehittävää työotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa 4.7.alkaen osastotoimintojen päällikkö Tiina Pahikainen, puh. 050 340 7554, [email protected]
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3414,86 €/kk
Työ alkaa: 1.8.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1091-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11492758

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti