Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonhoitaja Kardiologian osasto ja valvonta

HUS Sydän- ja keuhkokeskuksessa, kardiologian linjalla on haettavana vakituinen osastonhoitajan toimi. Osastonhoitaja toimii Meilahden tornisairaalan Kardiologian osaston ja valvonnan osastonhoitajana. Tavallisimmat hoidon aiheet osastollamme ovat sepelvaltimotauti, sydämen vajaatoiminta, erilaiset sydänlihassairaudet, rytmihäiriöt sekä sydämen rakenneviat. Potilaat ovat erikoissairaanhoidon valvonta- ja vuodeosastohoitoa tarvitsevia aikuisia. Vuodepaikkoja osaston valvonnassa on 10 ja osastolla 45. Hoitohenkilöstön määrä on noin 90.

Osastonhoitaja huolehtii ja varmistaa, että yksikössä toteutettava hoitotyö on laadukasta ja vaikuttavaa. Tehtävässä korostuu päivittäinen hoitotyön johtaminen strategisten tavoitteiden mukaisesti.  Osastonhoitajan tehtäviin kuuluu erilaiset päivittäiset henkilöstöhallinnon tehtävät, laadun ja talouden seuranta sekä yksikön toimintojen koordinointi yhteistyössä osaston vastaavan lääkärin kanssa. Työhön liittyy tiivis moniammatillinen yhteistyö muiden yksiköiden kanssa. Osastonhoitaja vastaa magneettistatukseen johtavan toiminnan suunnittelusta ja kehittämistyöstä yhteistyössä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kiinnostusta hoitotyön esimiestehtäviin, kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä vaihtuvissa tilanteissa, halua kehittää hoitotyötä ja toimintaa potilaslähtöisesti sekä aloitekykyä ja valmiutta viedä eteenpäin muutoksia.

Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toiminnallisten muutosten johtamiseen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja kehittävää työotetta tutkittuun tietoon perustuen. Katsomme eduksi kokemuksen hoitotyön esimiestehtävistä ja vaativasta erikoissairaanhoidosta. Sydän- ja keuhkokeskuksessa on käytössä päivittäisen resursoinnin malli. Tehtävään valitulta edellytämme sitoutumista HUSin arvoihin: kohtaamiseen, edelläkävijyyteen ja yhdenvertaisuuteen.

Tehtävä alkaa 1.9.21 tai sopimuksen mukaan.

Tule tekemään hyvää työtä HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan – joka päivä, jokaiselle potilaalle, yhä parempaa hoitoa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

ylihoitaja Anniina Ranta p.050 513 0950

Osastonhoitaja Kardiologian osasto ja valvonta

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus