Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonhoitaja Lastenpsykiatria

Hei hoitotyön johtamisen ammattilainen! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään ja johtamaan lastenpsykiatrista hoitotyötä. Haemme osastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Pasilaan. Työn aloitusajankohta on 1.10.2021. Työ on päivätyötä arkisin.

Vastuualueeseen kuuluvat Lasten neuropsykiatrian yksikkö ja sen yhteydessä toimiva päiväkeskus sekä Lasten psykososiaalisten hoitojen yksikkö.

Lastenpsykiatrian erikoisalalla hoidetaan alle 13-vuotiaita lapsia. Lasten neuropsykiatrian yksiköön kuuluvat avohoidon vastaanotot ja päiväkeskus. Yksikössä tehdään vaativaa neuropsykiatrista diagnostiikkaa, hoitoa ja kuntoutusta. Potilaat ohjautuvat yksikköön pääasiassa lastenpsykiatrian sisältä ja lastenneurologian erikoisalalta. Lasten psykososiaalisten hoitojen yksikkö koordinoi lastenpsykiatrian sisäisten yksilö-, perhe- ja ryhmähoitojen sekä ostopalveluterapioiden toteutumista. Yksikössä tuotetaan myös omana toimintana psykososiaalisia hoitoja. Yksikössä tehdään psykososiaalisiin hoitomuotoihin liittyvää kehittämistyötä, koulutustoimintaa ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Osastonhoitaja vastaa yksikön päivittäisen työn johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta. Osastonhoitaja työskentelee hoitotyön johtajana ja sairaanhoitajien sekä toimintaterapeuttien lähiesimiehenä. Lisäksi hän osallistuu tiiviisti yhdessä muiden esimiesten kanssa oman vastuualueensa kehittämistyöhön.

Hakijalta toivomme joustavaa ja kehittämismyönteistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja muutosjohtajuutta. Arvostamme hyvää lastenpsykiatrian alan tuntemusta ja aikaisempaa työkokemusta hoitotyön esimiestehtävissä.

Olemme Lasten ja nuorten sairauksien tulosyksikössä sitoutuneet sekä JCI- ja Magneettisairaalalaatujärjestelmän että Lean-toimintamallin mukaiseen hoitotyön kehittämiseen. Meille on tärkeää, että toimintamme on asiakaslähtöistä, potilasturvallista ja laadukasta.

Haku päättyy 8.9.2021. 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista. Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Yhteystiedot

Ylihoitaja Katriina Anttila p. 0504674928
Johtava ylihoitaja Inger Mäenpää p. 0504270223  

 

Osastonhoitaja Lastenpsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus