Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osastonhoitaja, Leppävaaran terveysasema

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kuntalaisten terveyspalveluiden kehittämiseksi? Tule osastonhoitajan sijaiseksi Leppävaaran terveysasemalle!

Osastonhoitajana toimit hallinnollisena esihenkilönä yksikön hoitohenkilöstölle ja yhdelle sihteerille. Työparisi on yksikön lähiesihenkilönä toimiva palveluvastaava ja yhdessä vastaatte aseman päivittäisjohtamisesta. Sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja- ja lähihoitajavakansseja on yhteensä 25. Osastonhoitajan vastuualueelle kuuluvat henkilöstön osaamisen ja potilasturvallisuuden kehittämiseen liittyvät asiat. Vastaat yksikkösi toiminnan tavoitteiden mukaisesta laadullisesta ja taloudellisesta toteutumisesta sekä palveluiden kehittämisestä yhdessä moniammatillisen tiimin, esihenkilötyöparisi ja apulaisylilääkäreiden kanssa. Toimit myös yhteistyössä muiden terveysasemien osastonhoitajien kanssa ja osallistut terveysaseman johtoryhmätyöskentelyyn.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä asiakaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon aitiopaikalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Leppävaaran terveysasema

Työaika: 38.15h/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai yliopistossa suoritettu soveltuva alempi korkeakoulututkinto, joihin sisältyy tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutus tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto lisättynä vähintään 24 opintopisteen johtamisen ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä kaikkien tutkintojen lisäksi terveydenhuollon työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme aiempaa esimieskokemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja, työyhteisön johtamistaitoja, toiminnan kehittämisosaamista, kykyä toimia moniammatillisessa verkostossa ja joustavuutta.

Leppävaaran terveysasema on pääterveysasema Leppävaaran suur-alueella, johon kuuluu myös Kilon terveysasema omana yksikkönään. Leppävaaran terveysaseman väestöpohja on n. 41000 asukasta.

Työ terveysasemalla on monipuolista ja itsenäistä. Tehtävässä pääset kehittämään avosairaanhoidon hoitoketjua yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa. Terveysasematoiminnan keskeisiä periaatteita ovat viiveetön hoidon tarpeen arvio, perussairauksien ennaltaehkäisy ja sairauksien kiireellinen ja kiireetön hoito. Ensikontakti asemille otetaan puhelimitse. Hoitaja arvioi puhelimessa hoidon tarpeen, tekee suunnitelman ja tarvittaessa varaa ajan ammattilaiselle.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa: Paula Pallasaho p. 050-3363445
Työpaikan osoite: Konstaaeplinkatu 2, 02650 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3414,86 €/kk
Työ alkaa: Aloitus sopimuksen mukaan - 29.5.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 07.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1604-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 24.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11076726

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä