Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonhoitaja Psykiatria

Kiinnostaisiko Sinua työskennellä monipuolisessa ja kehittyvässä työyhteisössä?  Haluaisitko oppia uutta ja tuoda mukanasi uutta? Haemme 1.11.2021 alkaen HUS Maakunnallisten kliinisten palvelujen Psykiatrian tulosyksikön Porvoon linjalle osastonhoitajaa. Tehtävän vastuualueeseen kuuluu 16-paikkainen psykiatrian osasto sekä psykiatrian poliklinikat Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa.

Osastonhoitajana keskeiset tehtäväsi liittyvät strategista johtamista tukevaan hyvään esihenkilötyöhön, potilaslähtöiseen hoitoon sekä potilasturvallisuuden varmistamiseen. Toimit 30 työntekijän lähiesihenkilönä ja johdat hoitotyön toimintaa osana moniammatillisia tiimejä. Osastonhoitajana olet vastuullinen yksiköittesi tarkoituksenmukaisen hoitotyön järjestämisestä, hoitohenkilökunnan työhyvinvoinnista huolehtimisesta ja strategian mukaisten painopistealueiden toteutumisesta.
Tehtävä on tarkoitettu juuri Sinulle, jos vahvuutesi ovat ihmisten ja toiminnan johtamisessa sekä kehittämisessä. Sinulle on yhtä tärkeää niin oman kuin henkilökuntasi osaamisen kehittäminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä ja muutosjohtajuutta. Odotamme aktiivista ja kehittävää työotetta, verkostoitumiskykyä ja vuorovaikutteisuutta sekä kykyä edistää näyttöön perustuvia ajattelu- ja toimintamalleja. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa helpottamaan liikkumista eri toimipisteidemme välillä.

Tarjoamme työn tueksi hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi esihenkilötyössä sekä ison organisaation koulutusmahdollisuudet ja työsuhde-edut.

Tule mukaan innovatiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylihoitaja Marja Leena Leppänen p. 050 5867162, Johtava ylihoitaja Päivi Soininen p. 050 3967300  

Osastonhoitaja Psykiatria

HUS
Porvoo
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus