Skip to main content

Osastonhoitaja Psykiatria

Haetaan hoitotyön johtamisen ammattilaista Kellokosken sairaalaan.

Haemme osastonhoitajaa HUS Maakunnalliset kliiniset palvelut psykiatrian toimialueelle psykoosien ja oikeuspsykiatrian linjan osastoille P10 ja P20 Kellokosken sairaalaan. Työ alkaa 1.4.2022 ja tehtävä on vakinainen.

Osastonhoitajana keskeiset tehtäväsi liittyvät strategista johtamista tukevaan hyvään esihenkilötyöhön oikeuspsykiatrian osastoilla P10 ja P20, potilaslähtöiseen hoitoon sekä potilasturvallisuuden varmistamiseen. Toimit 47 työntekijän lähiesihenkilönä ja johdat hoitotyön toimintaa osana moniammatillisia tiimejä. Osastonhoitajana olet vastuullinen yksiköittesi tarkoituksenmukaisen hoitotyön järjestämisestä, hoitohenkilökunnan työhyvinvoinnista huolehtimisesta ja strategian mukaisten painopistealueiden toteutumisesta. 

Tehtävä on tarkoitettu juuri Sinulle, jos vahvuutesi ovat ihmisten ja toiminnan johtamisessa sekä kehittämisessä. Sinulle on yhtä tärkeää niin oman kuin henkilökuntasi osaamisen kehittäminen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta vankkaa kokemusta johtamisesta, hyviä yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä ja muutosjohtajuutta. Odotamme aktiivista ja kehittävää työotetta, verkostoitumiskykyä ja vuorovaikutteisuutta sekä kykyä edistää näyttöön perustuvia ajattelu- ja toimintamalleja. Tässä tehtävässä arvostamme hyvää psykiatrista osaamista ja tuntemusta oikeuspsykiatriasta erityisalana. 

Tarjoamme työn tueksi hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää itseäsi esihenkilötyössä sekä ison organisaation koulutusmahdollisuudet ja työsuhde-edut. 

Haku päättyy 29.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Yhteydenotot ylihoitaja Minna Huuskonen, puh. 050 427 7225 ja vs. johtava ylihoitaja Päivi Soininen, puh. 050 396 7300.

Osastonhoitaja Psykiatria

HUS
04500 Savikulma
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus