Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonhoitaja Radiologia

Kaipaatko uusia haasteita? Sinä röntgenhoitaja, jolla on osastonhoitajan kelpoisuusehdot täyttävä koulutus ja esimieskokemusta. Onko työpaikan vaihto mielessäsi? Onko toiveenasi työ, jossa on vaihtelua, haasteita ja vastuuta? Entä mukavat työtoverit ja uuden Kouvolaan ensi keväänä valmistuvan Ratamo-keskuksen ajanmukaiset työvälineet ja työtilat? Ei enää ruuhkassa ajamista ja työpaikan pihasta löytyy ilmainen pysäköintipaikka. Paikkakunnalla, jossa on hyvät ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuritapahtumia löytyy moneen makuun. On sujuvat liikenneyhteydet moneen suuntaan niin julkisilla kuin omalla autolla. Asuntojen hinnat ja vuokrat ovat inhimillisellä tasolla. Jos kuulostaa houkuttelevalta, niin lue lisää.

HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella.

Pystytkö toimimaan muuttuvissa tilanteissa, joustavasti ja nopeasti? Haluatko kehittyä osaajana ja toimia työyksikkösi parhaaksi? Tule osaksi HUSin huipputiimiä.

Etsimme osastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan, HUS Diagnostiikkakeskuksen radiologian vastuualueelle Pohjois-Kymen sairaalan röntgeniin Kouvolaan. Tehtävä täytetään 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osastonhoitajan tehtävässä vastaat henkilöstösi päivittäisen työn johtamisesta, toiminnan edellyttämästä resursoinnista, osaamisesta ja työn kehittämisestä. Suunnittelet ja kehität yksiköidesi toimintaa yhteistyössä röntgenosaston ylihoitajan, ylilääkärin, osaston henkilöstön ja sidosryhmien kanssa sekä vastaat omalta osaltasi työ- ja potilasturvallisuuteen liittyvien asioiden hoitamisesta.

Pohjois-Kymen sairaalan röntgenosastolla tehdään natiivi-, mammografia-, ultraääni- ja tietokonetomografiatutkimuksia sekä radiologisia toimenpiteitä. Kouvolaan ensi vuonna avautuvassa Ratamo-keskuksessa on varauduttu myös magneetti- ja PET-TT rekka-toimintaan. Työssäsi pääset osallistumaan uuden Ratamo-keskuksen toimintojen kehittämiseen ja suunnitteluun yhdessä muiden sidosryhmän jäsenten kanssa.

Arvostamme reipasta ja positiivista asennetta, joustavuutta, halua kehittää toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä sekä kykyä muutosten läpi viemiseen yhteistyössä henkilöstön kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta röntgenosaston toiminnan tuntemusta, hyviä organisointi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellisuutta. Hyvä paineensietokyky ja kyky hallita nopeasti muuttuvia tilanteita ovat tehtävän hoidossa tarpeellisia ominaisuuksia. Edellytämme, että sinulla on röntgenhoitajan perustutkinto, aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja näyttöä johtamisosaamisesta.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön innostavassa työyhteisössä. Meillä HUSissa olet osa huippuammattilaisten joukkoa. Isona työnantajana pystymme tarjoamaan hyvän mahdollisuuden urakehitykseen organisaation sisällä.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään hakuajan loppuun 16.11. mennessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai soveltuvat johtamisen ja hallinnon opinnot ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Yhteydenotot hakuaikana ylihoitaja Kim Engbers p. 044 269 1553 (hakuaikana keskiviikkoisin klo 10-11)  

Osastonhoitaja Radiologia

HUS
Kouvola
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 17.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona
Mikkeli
Staffpoint
Pirkanmaa
Bolt.Works Oy
Tampere
Bolt.Works Oy
Vantaa