Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonlääkäri Erityispoliklinikat Akuuttipsykiatria

Valtakunnallisesti keskitettyyn HUS Psykiatrian Sukupuoli-identiteetin tutkimuspoliklinikalle haetaan osastonlääkäriä.

Työnkuvaan kuuluu sukupuoli-identiteetin tutkimusjaksolla olevien potilaiden psykiatriset diagnostiset arviot, hoitosuunnitelmat, sukupuolenkorjaushoitojen koordinointi ja sen edellyttämät lääkärinlausunnot, verkostoyhteistyö muiden erikoisalojen ja psykiatristen hoitoyksiköiden kanssa, sekä sukupuolidysforiaan liittyvät potilaskonsultaatiot ja kohdennetut konsultatiiviset arviot.

Monipuolinen psykiatrian alan ja palvelujärjestelmän osaaminen ovat tarpeen. Lisäksi sukupuolenkorjaushoitoihoin, sukupuolidysforiaan ja identiteetin kehitykseen, sekä kehitykselliseen neuropsykiatriaan perehtyminen ovat eduksi, samoin kuin kokemus sukupuolidysforiapotilaiden kanssa työskentelystä. Toivomme hakijalta myös innostusta kehittää kliinisiä käytäntöjä ja päivittää niitä uusinta tieteellistä tutkimusnäyttöä hyödyntäen.

Tehtävän hakuaika päättyy 9.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Lisätietoja

Osastonylilääkäri Katinka Tuisku puh. 050 427 0354 katinka.tuisku@hus.fi

Osastonlääkäri Erityispoliklinikat Akuuttipsykiatria

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 25.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus