Skip to main content

Osastonlääkäri HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on 170 toimipisteessä. HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella.

Haemme osastonlääkäriä HUS Diagnostiikkakeskukseen, Hyvinkään sairaalan röntgenosastolle. Röntgenosasto toimii tiiviissä yhteistyössä Hyvinkään sairaalan kliinisten yksiköiden ja Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän kanssa tuottaen kuvantamispalvelut noin 200 000 asukkaan väestöpohjalle. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammatissasi nykyaikaisen teknologian parissa. Hyvinkään sairaalassa tehdään monipuolisesti radiologisia tutkimuksia ja toimenpiteitä, mm. natiivikuvauksia, läpivalaisututkimuksia, TT- ja magneettikuvauksia, mammografioita ja ultraäänitutkimuksia. Tehtävän hoitaminen edellyttää radiologian erikoislääkärin pätevyyttä. Hakijalla tulee olla ajantasainen ja monipuolinen osaaminen natiivi-, ultraääni-, tietokonetomografia- ja magneettityöskentelystä.

Työhön liittyy erikoistuvien lääkärien koulutusvelvollisuus ja kokemus työskentelystä nuorempien lääkärien kanssa katsotaan eduksi. 

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri -ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä. Tehtävän aloitus 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on radiologia.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja, ylilääkäri Riitta Mäntylä, p. 040 1833 671 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Hae ennen 14.02.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Lääkärit
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Osastonlääkäri HUS Diagnostiikkakeskus Radiologia

HUS
Hyvinkää
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus