Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonlääkäri Psykiatria

Psykiatrian erikoislääkärille on tarjolla vakituinen työpaikka yliopistosairaalatason psykiatrisessa avohoidossa. Virka on HUS psykiatrian Peijaksen mielialahäiriöpoliklinikalla Tikkurilassa.

Osastonlääkäri johtaa moniammatillista tiimiä, joka on erikoistunut mielialahäiriöiden hoitoon. Toimenkuva on monipuolinen ja joustava ja koulutusmahdollisuudet ovat erinomaiset. Vakanssi voidaan sopimuksen mukaan sijoittaa klinikkaryhmän sisällä henkilökohtaisten toiveiden ja osaamisalueiden/tarpeiden perusteella.

Poliklinikalla toimii useita häiriökohtaisia tiimejä sekä siellä on myös sisäistä lyhytpsykoterapiaa. Poliklinikan toimintaa ja hoitoprosesseja kehitetään jatkuvasti, erinomainen mahdollisuus osallistua tutkimus- ja kehittämisprojekteihin. Lääkärin on mahdollista saada osa psykoterapiakoulutuksen kustannuksista työnantajalta.

Poliklinikalla on myös useita muita erikoislääkäreitä virassa. Osa-aikainen ja etätyö on mahdollista. Tehtävässä on mahdollista myös päivystää Peijaksen sairaalan psykiatrian päivystyksessä.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

apulaisylilääkäri Hanna-Mari Hilden p.050-4287106
ylilääkäri Ritva Arajärvi p.050-5264494  

Osastonlääkäri Psykiatria

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus