Skip to main content

Osastonlääkäri Radiologia HUS Diagnostiikkakeskus

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on 170 toimipisteessä. HUS Diagnostiikkakeskus vastaa valtakunnallisesti useista erityisosaamista ja -tekniikkaa vaativista tutkimuksista sekä yliopistosairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkuvan radiologian vastuualueella.

Haemme osastonlääkäriä HUS Diagnostiikkakeskukseen, Töölön sairaalan röntgenyksikköön. Hakijalta edellytetään erikoislääkärin tutkinnon lisäksi tuki- ja liikuntaelinradiologian lisäkoulutuksen suorittamista, vahvaa kokemusta TT-ohjatuista toimenpiteistä (biopsiat), sekä kokemusta moniammatillisten luu- ja pehmytkudossarkoomameetingien pitämisestä. Tuki- ja liikuntaelinradiologiaan liittyvä tieteellinen julkaisutoiminta katsotaan eduksi (myös luennoitsijakokemus kansainvälisisissä koulutustilaisuuksissa). Opettajakokemus radiologiaan erikoistuvien lääkäreiden koulutuksesta katsotaan eduksi.

HUS tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, mahdollisuuden hakea HUSin vuokra-asuntoja, vuokrattavia lomamökkejä, alennuksia liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. HUS Diagnostiikkakeskuksessa on otettu käyttöön myös suoritepalkkaus, jolla on mahdollista korottaa kuukausiansiota.

Tule onnellisten ihmisten joukkoon! Lähetä hakemus hakuajan loppuun mennessä. Tehtävän aloitus 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Haettavana olevan viran kohdalla soveltuva erikoisala on radiologia.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja, ylilääkäri Ville Haapamäki, p. 050 427 9245

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja kuvantamispalvelujen tuottaja. HUS Diagnostiikkakeskuksen pääasiallinen toiminta-alue on HUS-kuntayhtymän erikoissairaanhoito ja HUSiin kuuluvien kuntien perusterveydenhuolto sekä Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Kymsote) ja Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) alueen laboratorio- ja kuvantamistoiminta. HUS Diagnostiikkakeskuksessa työskentelee noin 4000 laboratorio- ja kuvantamisalan asiantuntijaa ja toimintaa on yli 170 toimipisteessä.

Hae ennen 28.01.2022 klo 23.59
Tehtävän luokka: Lääkärit
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Osastonlääkäri Radiologia HUS Diagnostiikkakeskus

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus