Skip to main content

Osastonlääkäri / Sairaala- palvelut / Psykogeriatria

Hatanpään puistosairaalassa toimii Tampereen kaupungin Sairaalapalvelujen kaksi ikäihmisten psykiatriseen hoitoon suuntautunutta sairaalaosastoa. Osastolla U1 hoidetaan pääosin potilaita, joilla on vaikeita muistisairauksiin liittyviä käytösoireita. Osastolla U2 hoidetaan pääosin yli 65-vuotiaita potilaita, joilla on osastohoitoa vaativa psykoosisairaus, masennus tai ahdistuneisuutta. 

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vakituiseen virkaan osastonlääkäriä. Virka on Sairaalapalvelujen yhteinen ja sen tämänhetkinen sijoituspaikka on Hatanpään puistosairaala.

Osastonlääkärin tehtävänä on kokonaisvaltainen sairaalapotilaiden hoito yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Osastonlääkäri toimii erikoisalansa asiantuntijana ja osallistuu työpaikan kehitys- ja opetustyöhön. Työhön kuuluu oman alan kehityksen 
aktiivinen seuraaminen ja uusien metodien sovelta-minen käytännön työhön. 

Tehtävä sisältää kiinteää yhteistyötä muiden sosiaali-  ja terveyspalvelulinjojen, perusterveydenhuollon, kotihoidon, kolmannen sektorin, omaisten ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset moniammatillista yhteistyökykyä. Arvostamme halua kehittää itseään ja yksikön toimintaa sekä joustavuutta.

Sairaala toimii opetussairaalana. Sairaalapalvelujen luento-opetuksen lisäksi on mahdollista osallistua yliopistosairaalan koulutuksiin. Sairaalassa on hyvät työtilat ja sijainti järvien välittömässä läheisyydessä. Tehtävää on mahdollista räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Sairaalapalvelujen päivystys on ulkoistettu. Sairauskertomusjärjestelmänä käytössä on Pegasos. 

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu geriatrian tai psykiatrianerikoislääkäri tai muu soveltuva erikoislääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kokemusta vanhuspotilaiden hoitamisesta.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalassa  työskentelystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri, psykiatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri Johanna Kruus,  puh. 040 806 2553, ylilääkäri Tomi Niemi  puh. 041 731 1007, tai hallintoylilääkäri  Sanna Määttänen puh. 040 806 3669;  
sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)tampere.fi.

Hakuaika päättyy 27.9.2021.

Osastonlääkäri / Sairaala- palvelut / Psykogeriatria

Tampereen kaupunki
Tampere
Vakituinen

Julkaistu 10.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus