Skip to main content

Osastonlääkäri / Sairaalapalvelut / Kuntoutusosasto

Osastonlääkäri / Sairaalapalvelut / Kuntoutusosasto

Tampereen kaupungin Sairaalapalveluiden palveluryhmään kuuluu mm. kuusi kuntoutusosastoa ja geriatrian poliklinikka. Kuntoutusosastot vastaavat potilaiden akuuttihoidon jälkeisestä sairaalakuntoutuksesta.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vakituiseen virkaan osastonlääkäriä. Virka on Sairaalapalvelujen yhteinen ja sen tämänhetkinen sijoituspaikka on Hatanpään puistosairaala tai Rauhaniemen sairaala.

Osastonlääkärin työ perustuu potilaan geriatriseen arviointiin, jossa kiinnitetään huomiota erityisesti toimintakykyyn, kognitioon, sekavuustilaan, ravitsemustilaan ja lääkitykseen. Osastonlääkäri vastaa potilaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta, hoitoon ottamisesta ja kotiuttamisesta moniammatillisessa tiimissä. Osastonlääkärin toimii erikoisalansa asiantuntijana ja osallistuu työpaikan kehitys- ja opetustyöhön. Työhön kuuluu oman alan kehityksen aktiivinen seuraaminen ja uusien metodien soveltaminen käytännön työhön. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset moniammatillista yhteistyökykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme halua kehittää itseään ja yksikön toimintaa sekä joustavuutta.

Sairaala toimii opetussairaalana. Sairaalapalvelujen luento-opetuksen lisäksi on mahdollista osallistua yliopistosairaalan koulutuksiin. Sairaalassa on hyvät työtilat ja sijainti järvien välittömässä läheisyydessä.

Tehtävää on mahdollista räätälöidä valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Mahdollisuus liukuvaan työaikaan.

Sairaalapalvelujen päivystys on ulkoistettu. Sairauskertomusjärjestelmänä käytössä on Pegasos.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu geriatrian, yleislääketieteen tai muu soveltuva erikoislääkäri. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja kokemusta vanhuspotilaiden hoitamisesta.

Eduksi luemme kokemuksen sairaalassa työskentelystä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkärit Tomi Niemi,

puh. 041 731 1007 tai tomi.niemi(at)tampere.fi,  

Leonid Ackerman, puh. 040 800 4129 tai 

leonid.ackerman(at)tampere.fi ja hallintoylilääkäri 

Sanna Määttänen, puh. 040 806 3669, 

sanna.maattanen(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 27.9.2021.

Katso tarkemmat  
kuvaukset ja hakuohjeet: 
www.tampere.fi/tyo

Savuton työpaikka

Osastonlääkäri / Sairaalapalvelut / Kuntoutusosasto

Tampereen kaupungin Sairaalapalvelut
Tampere
Vakituinen

Julkaistu 10.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus