Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Osastonylilääkäri Akuuttipsykiatria

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen toimenkuvan innovatiivisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä

Akuutti – ja konsultaatiopsykiatrian linja vastaa HUS Psykiatriaan aikuispotilaista tulevien lähetteiden käsittelystä, potilaan ensivaiheen psykiatrisesta tilannearviosta, sekä tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan ohjaamisesta. Se tarjoaa myös nopeita, akuuttivaiheen hoitoja. Akuutti – ja konsultaatiopsykiatrian linja tukee alueen perusterveydenhuoltoa konsultaatioin sekä koulutuksin. Työn periaatteita ovat nopea reagointi, moniammatillisuus, joustavuus, yhteistyö, liikkuvuus ja tarpeenmukaisuus.

HYKS Psykiatrian akuutti-ja konsultaatiopsykiatrian linjalla on haettavissa osastonylilääkärin virka 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävänä on johtaa ja kehittää Jorvin ja Peijaksen sairaaloiden akuuttipsykiatrian yksiköiden toimintaa vastuualueen toimintasuunnitelman mukaisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hallinnollista kokemusta sekä akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian tuntemusta. Viran alku sijoituspaikkana on ensisijaisesti Peijaksen sairaala.

Koulutusmahdollisuudet ovat HUSin toimintaympäristössä erinomaiset. Virassa on mahdollisuus myös päivystää. Palkkaus on lääkärisopimuksen mukainen. 

Haku päättyy 27.10.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Tehtävän mukaan joko erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja dosentin arvo soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä taikka erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla ja lisäksi laillistettu lääkäri tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Tehtävän edellyttäessä voidaan kaikissa tapauksissa vaatia myös kokemus alan hallinto- tai johtamistehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietojen antaja,
Linjajohtaja Pekka Jylhä, puh 050 428 4507, pekka.jylha@hus.fi  

Osastonylilääkäri Akuuttipsykiatria

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 28.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus