Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osastopäällikkö, Millog Oy Lievestuore

Haemme Lievestuoreelle, Jyväskylän kupeeseen

OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ.

Teknisen ja tuotannonohjausosaston osastopäällikkönä kuulut yksikön johtoryhmään ja toimit esihenkilönä omalla vastuualueellasi. Vastaat yhdessä järjestelmäasiantuntijatiimisi kanssa Lievestuoreen vastuulla olevien järjestelmien elinjaksonhallinnasta, sekä tuotannonohjaustiimisi kanssa yksikön tuotannon suunnittelusta pidemmällä ja lyhyellä aikavälillä.

Olisitko etsimämme osaaja?

Edellytämme sinulta teknisen alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa. Persoonana olet jämäkkä, yhteistyökykyinen sekä kehittämishaluinen. Johtamistyössä toimit määrätietoisesti tukien ja mahdollistaen tiimiläistesi työskentelyn yhteisten tavoitteiden eteen. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot sekä hyvä tekninen ja tietotekninen osaaminen.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta, elinkaaren hallinnasta ja kunnossapidosta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja niin normaali- kuin poikkeusoloissa.  Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta.

Työtä on mahdollista tehdä 60% työajasta etänä hybridimallimme mukaisesti.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työsuhdepolkupyörä, ePassi Flex (liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointietu), ePassi lounasetu ja liukuva työaika.

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antavat Samuel Sivén, puhelin 040 315 7613 / [email protected]

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 21.8.2022.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti