Skip to main content

Osastopäällikkö (Pukeutuminen ja vapaa-aika), K-Citymarket Järvenpää

Oletko aktiivinen ja tuloshakuinen myynnin johtamisen ammattilainen? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään vakituiseen työsuhteeseen innokkaan ja osaavan osastopäällikön pukeutumisen ja vapaa-ajan osastolle tekemään kauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat siitä että kaupassa olisi kiva käydä ja että asiakas ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä kaupassa. Sinulla on vastuu tavaratalon pukeutumisen ja vapaa-ajan osaston päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta tavaratalosta vastaavan tavaratalopäällikön alaisuudessa. Toimit osaston henkilöstön esimiehenä ja olet vastuussa toimintojen sujuvuudesta ja kehittämisestä.

Odotamme sinulta:
- kaupallista koulutusta ja aiempaa kokemusta esimiestyöstä
- vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
- positiivista ja energistä työotetta
- vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen
- kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita
- sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan menestyvässä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa. K-Citymarket Järvenpää on valittu maailman parhaaksi ruokakaupaksi vuonna 2019.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolista, vaihtelevaa ja vastuullista esimiestehtävää
- useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- konsernin laajan tuen
- monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija seitsemässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 14.10. ja tiistaina 19.10. klo 08.00-16.00 tavaratalopäällikkö Jere Johansson, puh 044-2030737. Tiedustelut muina ajankohtina jere.johansson@citymarket.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Käy myös kurkkaamassa Tuomaksen ajatukset työstään osastopäällikkönä.
https://youtu.be/bxTnGTFamuY

Osastopäällikkö (Pukeutuminen ja vapaa-aika), K-Citymarket Järvenpää

Uusimaa
Järvenpää
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 11.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus