Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Osastovastaava (37,5 h/vko) lihajaloste- ja einesosastolle, K-Supermarket Saari, Helsinki

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen osaston vastaavan huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Supermarket Saaressa, Laajasalossa on alueen paras ja ylittää asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja juuri uudistetussa kaupassa. Vastaat omasta osastosta sekä sen henkilökunnasta.

Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- vastuunottokykyä
- tiimi- ja esimiestaitoja
- kykyä tulosvastuuseen
- ymmärrystä kaupan tuoreosastoista sekä Qlik Sensestä
- silmää vaihtuville sesongeille
- sujuvaa suomen kielen taitoa
- vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
- K-ryhmän ostoedun
- monipuolisesti päällikkö- ja esimiesvalmennuksia
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden toteuttaa itseäsi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Teppo Ojala teppo.ojala@k-supermarket.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera 31.10.2021 mennessä osoitteeseen teppo.ojala@k-supermarket.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti, paikka täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Osastovastaava (37,5 h/vko) lihajaloste- ja einesosastolle, K-Supermarket Saari, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus