Skip to main content

Osastovastaava K-Market Lönkan Herkku, Helsinki

Hakuaika alkaa: 24.05.2022
Hakuaika päättyy: 30.06.2022

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja aidosti kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta tarvitsemme ammattitaitoisen osastovastaavan huippujoukkoomme. 

Nykyisen osastovastaavan aloitettua K-Ruokakauppias-valmennuksen ja siirryttyä kauppiaan toiseen kauppapaikkaan myymäläpäälliköksi, etsimme HeVi- ja tuoreosastoille osastovastaavaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

K-Market Lönkan Herkku on laadukas ja viihtyisä ruokakauppa aivan Helsingin ydinkeskustassa. K-Market Lönkan Herkun liikeidea on ”Aito ja Välittävä Ruokakauppa”. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisia asiakaskohtaamisia ja kattavan tuotevalikoiman ruokaa arvostavalle kaupunkilaiselle sesongit huomioiden.

K-Market Lönkan Herkku on yksi kauppiaan neljästä kauppapaikasta ja pääset tätä kautta myös osaksi työyhteisöä monikauppaympäristössä. Työkaverinasi päivittäin on toinen Lönkan Herkun osastovastaava, joka vastaa teollisista tuotteista ja hänellä on myös vahva kehitysorientoitunut työnkuva. Eli kauppiaan lisäksi sinulla on saatavilla tarvittaessa rutkasti tukea ja sparrauskumppaneina osaavat työkaverit ja kauppiasvalmennettavat.

Haluamme olla mahdollistamassa avointa, positiivista ja kannustavaa työyhteisöä. Toimintaamme ohjaavat vahvasti yhteiset arvot, joita ovat:

Rehellisyys; Olemme rehellisiä, pidämme sen minkä lupaamme ja noudatamme Suomalaista ahkeraa tapaa tehdä työtä.

Arvostus; Arvostamme kaikkia sidosryhmiämme (Asiakkaat, työkaverit ja tavarantoimittajat) ja tunnistamme sen, että olemme erilaisia. Uskomme siihen, että yhdessä joukkueena toimien pystymme menestymään parhaiten toistemme vahvuuksista oppien ja omia kehitysalueitamme jatkuvasti parantaen.

Positiivisuus; Uskomme ratkaisulähtöiseen toimintatapaan, emmekä pelkää tehdä virheitä. Haluamme oppia virheistämme ja löytää uusia tehokkaampia tapoja palvella asiakkaitamme aina paremmin. Löydämme yhdessä ratkaisun lähtökohtaisesti jokaiseen haasteeseen ja tiedämme yhdessä onnistuvamme!

Vastuullasi ovat seuraavat tehtävät:

-Työskentely osastovastaavana korkean asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi ja edelleen kehittämiseksi
-Osastojesi operatiivisesta työstä vastaaminen päivittäisen myymälätyöskentelyyn kautta
-Vastuuosastojesi keskeisten tunnuslukujen seuranta ja osastojesi tavoitteellinen kehittäminen
-Tarpeen mukaan kaikki muut pienen kaupan tehtävät (Kassatyöskentely ja muiden osastojen tukeminen tarpeen mukaan)

Haemme hyvää tyyppiä, joka on:

-Asiakaspalveluhenkinen kaupan osaaja
-Ei pelkää haasteita ja osaa pitää hymyn kasvoillaan myös kiireen keskellä
-On motivoitunut kehittymään eteenpäin kaupan alalla
-Kokee arvomme mielekkäiksi ja osaa ottaa vastuuta

Tehtävä soveltuu hyvin kaupan ammattilaiselle tai jonkin verran jo kaupanalan kokemusta kerryttäneelle tekijälle, joka haluaa kasvaa urallaan eteenpäin.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.  

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan joustavasti joko kesän tai syksyn aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Sami Mustonen, sähköposti [email protected].

Lähetä hakemuksesi 30.6.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osastovastaava K-Market Lönkan Herkku, Helsinki

Kesko Oy Kauppiaat
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti