Skip to main content

LAUKAMO-Yhtiöt on Somerolla toimiva suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa innovatiivisia ja moderneja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin viidellä eri liiketoiminta-alueella:

  • Elektroniikka
  • Ohutlevy
  • Muovin ruiskuvalu
  • Nestemäinen silikoni (LSR)
  • Tyhjiömetallointi

Tarjoamme laajan valikoiman sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, muovin ruiskuvalun, LSR:n ja ohutlevyn sekä tyhjiömetalloinnin osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme toimii avoimesti ja aktiivisesti asiakkaidemme kanssa. Sopimusvalmistuksen lisäksi meillä on omia tuotteita mm. televerkon rakentamiseen sekä omat konesalituotteet.

Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee noin 150 työntekijää.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Somerolle

OSTAJAA

Toimit Laukamo Teollisuuden palveluksessa, josta ostamme tuotantoyksiköiden tarvitsemat materiaalit elektroniikkaan, ohutlevyyn ja muoviin. Tehtäväsi on vastata pääosin muovien ostoista. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus hankintatehtävistä ja tunnet muovialaa. Koulutuksesi on insinööri / DI tai tradenomi.

Olet tiimipeluri ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on kokemusta ERP:n käytöstä. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taito. Esimiehesi on operatiivinen johtaja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen toimihenkilötehtävän, hyvät kehitysmahdollisuudet sekä osaavan tiimimme taustatuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa seniorkonsultti Seija Blom, Blom Company Oy, p. 044 9765512.

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 28.1.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry@blomcompany.fi

Ostaja

LAUKAMO-Yhtiöt
31400 Somero
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja