Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ostaja, Halton Oy

Haemme nyt Halton Oy:lle

OSTAJAA

Halton on perheomisteinen, vuonna 1969 Suomessa perustettu, globaali teknologiajohtaja vaativien tilojen sisäilmaratkaisuissa. Halton toimii nykyisin yli 35 maassa, sekä yhtiöllä on tuotantoyksiköitä yhdeksässä maassa. Halton työllistää yli 1850 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää.

 

Ostajan tehtävässä vastuullasi on tarjouskyselyt, ostotilaukset ja toimitusvalvonta. Teet ostotilauksia ERP-järjestelmästä ehdotusten tai projektitarpeiden perusteella, lähetät tilaukset toimittajille ja seuraat toimitusten saapumista sopimuksen mukaisesti. ERP – järjestelmän ylläpito on olennainen osa työtehtäviäsi . Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä niin Haltonin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.

 

Toivomme hakijalta alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin oikeaa asennetta ja aitoa halua oppia. Toimintatavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas, pystyt toimimaan loogisesti ja priorisoiden kiireenkin keskellä. Sinulta luonnistuu työskentely niin ryhmässä kuin yksinkin. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Tässä työssä tarvitset englanninkielentaitoa ja Office- sovellusten osaamista.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan kannustavassa työyhteisössä, sekä huumorilla varustetut mukavat työkaverit. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus vuoden loppuun asti. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti