Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ostaja, teolliset komponentit

Tamturbo kehittää, valmistaa ja myy turbokompressoreja teollisuudelle. Yritys perustettiin vuonna 2010, koska maailma tarvitsee ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon paineilman tuottamiseksi. Puhdas paineilma on kriittinen hyödyke teollisuudessa, koska paineilmaa käytetään lähes jokaisessa teollisuuslaitoksessa koneiden, työkalujen ja prosessien käyttövoimana sekä materiaalien siirtämiseen eri tavoin. Ainutlaatuisen Touch-Free™-teknologiansa ansiosta Tamturbon kompressori on 100% öljytön, markkinoiden ympäristöystävällisin ja sillä on pienimmät elinkaarikustannukset. Tutustu meihin ja lue lisää www.tamturbo.com

  

Etsimme nyt Tamturbolle OSTAJAA

Tehtävässä vastaat Tamturbon tuotannon päivittäisestä sekä pitkäaikaisesta teollisten komponenttien ostamisesta, sekä vastaat ja hallitset materiaalivirtojen oikea-aikaisuuden tuotannon tarpeeseen. Ylläpidät hyviä yhteistyösuhteita toimittajiin yhdessä hankinnan kanssa ja tuet tuotantoa laatukysymyksissä ja mahdollisissa reklamaatioissa toimittajien suuntaan. Vastuullesi kuuluu myös logistiikkaketjusta vastaaminen eli kuljetuksien tilaaminen tehtaalle, kansainvälinen logistiikka ja logistiikkaprosessin kehittäminen.

 

Odotamme sinulta

  • Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta
  • vahvoja yhteistyö-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä työskennellä järjestelmällisesti ja organisoidusti, jolloin tehtävät hoituvat sovitussa aikataulussa
  • hyviä IT-taitoja (MS-Office, ERP-järjestelmä)
  • sujuvaa suomen kieltä ja hyvää englannin kielen taitoa
  • muutaman vuoden kokemusta ostotehtävistä
  • kaupallista tai teknistä koulutusta

  

Tarjoamme paikan kasvavassa kansainvälisessä teknologiayhtiössä joustavalla työajalla ja -paikalla. Saat hyvän perehdytyksen lisäksi ammattilaisten tuen jatkossakin mukavassa tiimissä sekä kehittymis- ja uramahdollisuuksia yhtiön kasvaessa.

  

Olisiko tämä tehtävä juuri sinua varten? Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 19.12.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379 .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostaja, teolliset komponentit

Pirkanmaa
Ylöjärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti