Skip to main content

Ostoasiantuntija, talouspalvelut, anonyymi rekryt.

Haemme ostoasiantuntijaa monipuolisiin taloushallinnon asiantuntijatehtäviin.

Ostoasiantuntijana toimit tiiviissä yhteistyössä muiden Talouspalvelujen asiantuntijoiden kanssa eri asiakasryhmiemme tukena edistäen sujuvia prosesseja. Osallistut roolissasi kilpailutuksiin Ostosta maksuun -prosessin asiantuntijana, varmistaen digitaalisten ratkaisujen toteutumisen.

Tehtävässäsi tarvitset itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, palveluhalukkuutta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Pystyt viestimään sujuvasti myös englannin kielellä. Olet työssäsi tarkka ja aikaansaava. Toimit joustavasti myös osana tiimiä. Tietotekninen osaaminen ja halu työskennellä järjestelmien parissa katsotaan eduksi. Saat tueksesi osaavan, kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön.

Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluina ja lähetämme niihin erikseen kutsut valituille hakijoille. Varsinaiset haastattelut toteutetaan viikkojen 34 ja 35 aikana.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kaupunki Talouspalvelut, Kamreerintie 5
Työaika: 36h15min/vk
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Arvostamme kokemusta julkisen sektorin kilpailutuksista sekä kehittämis- ja muutosmyönteistä ja positiivista asennetta.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja: Talouspalveluesihenkilöt Heli Siren puh: 043 8273270 ja Ulla Rokka-Kalkasmaa puh: 043 8249704
Yhteydenotot 17.8.22 klo 12:00 -14:00
Työpaikan osoite: Kamreerintie 5, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3264,91€/kk
Työ alkaa: 5.9.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-178-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 08.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11552212

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ostoasiantuntija, talouspalvelut, anonyymi rekryt.

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.08.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti