Skip to main content

Ostoassistentti, Jotwire Oy, Kontiolahti

Ouneva Group on kansainvälinen teollisuuden sopimusvalmistaja ja tuotekehityskumppani. Perheyhtiömme on merkittävä kumppani eri teollisuuden aloille - aina koneenrakennuksesta maailman johtaviin lukitusjärjestelmien valmistajiin. Vahva asenteemme sekä huippuunsa hiottu teknologiaosaamisemme ovat pitkien asiakassuhteidemme perusta.
Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Konserniin kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Jotwire Oy on vahvassa kasvussa ja hakee nyt OSTOASSISTENTTIA vahvistamaan ostotiimiämme. Jotwire Oy on elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja suomalaiselle vientiteollisuudelle. Uusi moderni tehdas, laaja osaaminen sekä yli 30 vuoden kokemus tekevät meistä halutun kumppanin sopimusvalmistukseen. Sijaitsemme Joensuun läheisyydessä Kontiolahden Lehmossa.

Ostoassistentin työtehtäviin kuuluu erilaisia ostoprosessia tukevia tehtäviä. Vastaat ostolaskujen käsittelystä, mikä sisältää myös tiliöintiä sekä kirjanpitoa tukevia tehtäviä. Hoidat tilausvahvistusten käsittelyä sekä osallistut toimitusaikavalvontaan. Teet tiivistä yhteistyötä ostotiimin sekä tuotannonsuunnittelun kanssa.

Olet työssäsi huolellinen ja tarkka. Käytät tehokkaasti erilaisia tietojärjestelmiä sekä hoidat rutiinitehtäviä ripeästi. Olet yhteistyökykyinen ja teet työsi hyvällä asenteella, eivätkä nopeat muutokset suunnitellussa materiaalivirrassa tuota sinulle ongelmia. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kasvavassa ja erittäin vakavaraisessa perheyrityksessä. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. ePassilla sekä muilla konserniyrityksen eduilla.

Työt alkavat valittavan hakijan käytettävyyden ja sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ostopäällikkö Jouni Kolehmainen, puh. 050 471 1120 tai jouni.kolehmainen@jotwire.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2021 mennessä osoitteella rekry@jotwire.fi

Ostoassistentti

80710 Kontiolahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus