Skip to main content

Ostopäällikkö, Rokomera Tukku Oy

Rokomera Tukku Oy on vuonna 1998 perustettu 15 itsenäisen kauppiaan maahantuontiyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli 4.4 milj. euroa. Hankimme tuotteita omistajiemme yli 50 myymälään, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on yli 200 milj. euroa. Rokomeran vahvuutena on pitkän toimintamme aikana muodostetut kontaktit Aasiaan ja Eurooppaan. Tuomme tavaroita yli 70:ltä eri toimittajalta. Tuotevalikoimamme on laaja, mutta tuontikulut pysyvät kuitenkin aisoissa tehokkaan infrastruktuurimme avulla. Näin pystymme tuomaan hyvinkin pieniä erikoiseriä, johon muut isot eivät pysty.

Valikoimiimme kuuluu kaikki kaupalliset tuotteet mitä jäsenyrityksemme myyvät mm. työkalut, pienkoneet, vapaa-ajantuotteet, taloustavarat, tekstiilit, kodintekstiilit, paperitarvikkeet ja lemmikkieläintuotteet. Halpakauppa/Aktiivihintamyymälöiden valikoima on todella laaja!

Oletko ostamisen ammattilainen, joka ei pelkää laittaa käsiään saveen? Haluatko ruveta hoitamaan itsenäisesti maahantuontia sekä ostamista yhdessä tiimin kanssa? Kiinnostaako sinua lähteä kehittämään Rokomera Tukun toimintaa? Hyvä - voit olla juuri etsimämme henkilö!

Mitä pääset tekemään?

Ostopäällikkönä hoidat itsenäisesti maahantuonti- ja ostoprosesseja, neuvottelet tavarantoimittajien kanssa ja pidät yhteyttä kauppiaisiin. Lisäksi etsit uusia tuotteita ja käyt messuilla. Kehität Rokomera Tukun toimintaa ja toimit ostotiimin esimiehenä. Neuvottelet myös huolitsijan ja varastotoimijan kanssa ja hoidat hallinnollisia asioita. Olet järjestelmäprojektin yhteyshenkilö testaten ja kommentoiden järjestelmää. Raportoit Rokomera Tukun hallitukselle.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta monipuolista kokemusta maahantuonnista ja ostotoiminnasta esimerkiksi Euroopasta ja Kaukoidästä useista eri tuoteryhmistä. Sinulla on aito kiinnostus alaa kohtaan, innostusta viedä asioita eteenpäin ja halua kehittää toimintaa. Haluat myös toimia esihenkilönä; aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksesi. Työotteesi on määrätietoinen, päättäväinen ja toimeen tarttuva. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja kirjallinen ja suullinen englannin kielen taitosi on sujuvaa.

Miksi juuri Rokomera Tukku?

Tehtävässä saat mahdollisuuden kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti, sekä ottaa vastuuta laaja-alaisesti.

Sinulla on vapaus toteuttaa itseäsi ja löytää uusia tuotteita ja tuoteryhmiä osakkaille. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Voit työskennellä osin etänä ja työaika on joustava.

Kiinnostuitko?

Jos sinusta tuntuu, että olet etsinyt juuri tällaista tehtävää, lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si adecco.fi -sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 29.5.2022. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ole yhteydessä Adeccon rekrytointikonsultti Sisko Lahtiseen numeroon 040 779 5541.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sisko Lahtinen, sisko.lahtinen@adecco.fi

Ostopäällikkö, Rokomera Tukku Oy

Hyvinkää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus