Skip to main content

Ostoreskontran hoitaja

Tule mukaan viemään suomalaista huipputeknologiaa ja osaamista maailmalle! Meillä kehitetään ja valmistetaan parhaan käyttäjäkokemuksen tarjoavia sähkötrukkeja sekä täysin autonomisia, itseajavia trukkeja ja automaatioratkaisuja. Mitsubishi Logisnext Europe Oy (ent. Rocla Oy) on osa kansainvälistä Mitsubishi Logisnext -yhtiötä. Järvenpäässä työskentelee 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa. Luomme yhdessä innovaatioita, jotka mullistavat materiaalinkäsittelyä ja tapaamme työskennellä.

Haemme

OSTORESKONTRAN HOITAJAA

Tehtävässäsi toimit ostolaskujen käsittelyohjelma Palette Softwaren pääkäyttäjänä vastaten ohjelmiston ylläpidosta, käyttöoikeuksista ja käyttäjäohjeistuksesta. Tehtäviisi kuuluvat mm. ostolaskujen reitittäminen ja kirjanpitoon siirto sekä maksujen kohdistaminen. 

Sijaistat tarvittaessa taloustiimiä muissa taloushallinnon tehtävissä (esim. tullaukseen ja matkalaskuihin liittyen). Työssä tukenasi on tiimi taloushallinnon ammattilaisia.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä arvonlisäverotuksen tuntemusta. Arvostamme omatoimisuutta, järjestelmällisyyttä, huolellisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Toivomme, että sinulle on luontaista auttaa ja opastaa henkilöstöämme ostolaskuihin liittyvissä kysymyksissä. Kokemus taloushallinnon työtehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi taloushallinnon tehtävissä, ergonomiset ja viihtyisät työtilat, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia sekä kätevän sijainnin vain 30 minuutin päässä Helsingistä.

Ota yhteyttä! Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa 26.11.2021 ja 7.12.2021 Accounting Manager Leena Soutsalo-Koivisto, puh. 040-179 9277.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.12.2021 mennessä osoitteesta https://rekry.logisnext.eu. Hae heti – aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

www.mitsubishilogisnexteurope.fi

Ostoreskontran hoitaja

Järvenpää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja