Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Ostoreskontranhoitaja, 3kk määräaikaisuus

SAP-TAITOINEN OSTORESKONTRAOSAAJA haussa 3kk määräaikaisuuteen, joka alustavasti voisi jatkua myös tämän jälkeen.

Työtehtäviin kuuluu ostolaskujen kirjaamista ja käsittelyä, sopimusmuutosten kirjaamista, viranomaisilmoitusten tekoa ja kaikkea muuta normaalia ostoreskontran ja taloushallinnon liitännäistä työtä. Tämän lisäksi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tarjolla on laajemmaltikin taloushallinnon tehtäviä ja/tai mahdollisuus kasvaa lisävastuuseen esim. osallistumalla kirjanpidollisiin tehtäviin.

Pääasiallisena työkaluna toimii SAP Fico-moduuli, jonka tunteminen jollain tasolla olisi toivottavaa. Superammattilainen ei tarvitse olla ja jos muuten koet olevasi soveltuva tekijä tehtävään, oppii SAP-käytön varsin kätevästi töiden lomassa.

Työssä pärjää erinomaisesti niin kokeneempi kuin uransa alussakin oleva taloushallinnon ammattilainen ja toimenkuvan vaativuustaso on lähempänä junior- kuin senior-tasoa. Etenkin oma-aloitteisuus ja oppimiskyky ovat toivottavia ominaisuuksia tehtävän hoitamisen kannalta.

Työkieli on suomi, konsernikieli englanti, joten Lontoon murteella tulee pystyä asioimaan työympäristössä. Työssä ollaan myös paljon niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa yhteyksissä, joten palvelualttius ja sanavalmius olisi toivottavaa.

Alkuperehdytyksen jälkeen töitä voi sovittaessa tehdä myös kotitoimistolta, mutta lähtökohtaisesti työpaikan sijainti olisi Helsingin Konalassa. Työ sisältää myös mm. saapuvien lähetysten kirjaamista ja käsittelyä, joten olisi toivottavaa olla toimistolla arviolta 3-4 päivää viikosta.

Työ tarjoaa täydet viikkotunnit (37,5h) normaali toimistotyöajan puitteissa liukuvalla periaatteella. Töiden aloitus osunee syyskuun ensimmäiselle viikolle ja tavoitteena olisi, että työt myös jatkuisivat määräaikaisuuden jälkeen ja hyvän tekijän on mahdollista myös vakinaistua toimeksiantajayritykselle.

Lisäinfot, kyselyt ja kaikki muukin utelu:

HR-konsultti

Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Muutamat pro tipsit:

-kerro taloushallinnon osaamisestasi myös reskontranhoidon ulkopuolelta

-avaa järjestelmäosaamistasi

-kerro hieman suunnitelmistasi töiden ja uran suhteen

-palkkatoiveesi ja mahdollinen aloitusajankohta

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mika Laakso, mika.laakso@adecco.fi

Ostoreskontranhoitaja, 3kk määräaikaisuus

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja