Skip to main content

P2P-assistentti-Helsinki

Etsimme Scania Suomi Oy:n maahantuontiin Helsinkiin määräaikaista

P2P-ASSISTENTTIA


Päätehtäväsi Purchase-to-Pay (P2P) -assistenttina on ylläpitää ja kehittää Scanian Suomen ostojärjestelmää, jonka käyttöönotto on tällä hetkellä pilottivaiheessa. Tarjoat Scanian eri osastoille tehokasta ja asiantuntevaa tukea ostoprosesseihin ja toimit aktiivisesti näiden prosessien kehittäjänä osana hankinta- ja taloustiimiä. Työhön kuuluu myös eri taloushallinnon tehtäviä, kuten osto- ja myyntireskontran ylläpitoon liittyviä tehtäviä. 


Tehtävä edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja kykyä hahmottaa asioita kokonaisuuden kannalta, yksityiskohtia unohtamatta.  Hyvät vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen lähestyminen työhön sekä kiinnostus viedä asioita yhteistyössä eteenpäin ovat toiminnassasi keskeistä. Olet myös huumorintajuinen tiimipelaaja. 


Sinulla on työhön soveltuva kaupallinen koulutus. Omaat hyvät IT-taidot, muun muassa Excel on sinulle tuttu työkalu. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen oston prosesseista sekä kokemuksen Basware P2P -järjestelmän että talouden eri järjestelmien käytöstä. Hallitset englannin kielen suullisesti sekä kirjallisesti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


Tarjoamme vuoden määräaikaisen työsuhteen viihtyisässä työympäristössä, kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden päästä kehittämään ostoprosesseja kansainvälisessä organisaatiossa. Tehtävän toimipaikka on Helsingissä, Scania Suomi Oy maahantuonnin pääkonttorissa. Tiimisi tuki, nykyaikaiset työvälineet sekä Scania-verkoston taustavoimat varmistavat menestymisesi tehtävässä.


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Katja Laurikkala, p. 010 555 5318. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. 


Scania-konserni on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli noin 12 mrd. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 50 000 henkilöä. Scania toimii yli sadassa maassa ja tuotantoa sillä on sekä Euroopassa että Latinalaisessa Amerikassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia palveluja ja kokonaisratkaisuja. Scania Suomella on 19 Scania-palvelukeskusta, joita tukee kuusi sopimustoimipistettä. Vuonna 2020 Scania Suomi Oy:n liikevaihto oli 286 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa oli 607 henkilöä.

P2P-assistentti-Helsinki

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus