Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pääkaupunkiseudulle muuttotyöntekijöitä

Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa? Oletko valmis tekemään töitä ympäri pääkaupunkiseutua? Omaatko positiivisen asenteen? Hae mukaan muuttotyöntekijäksi!

Etsimme asiakasyrityksellemme muuttotyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työtä on tarjolla keikkaluontoisesti ja voit itse vaikuttaa milloin voit ottaa työvuoroja vastaan. Välillä tarjolla on myös pidempiä muuttoprojekteja, jotka kestävät muutaman viikon kerrallaan. Palkkaus on muuttopalvelualan TES:n mukainen.

Muuttoja tehdään ympäri pääkaupunkiseutua ja liikkuminen keikkapaikalle luonnistuu hyvin joko omalla autolla tai julkisilla.

Hakijalta vaaditaan:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Suomen kielen taito
  • Positiivinen asenne
  • Joustavuus
  • Asiakaspalvelutaitoja
  • Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee!

Työt alkavat syyskuussa ja aloitamme rekrytoinnin heti, joten hae mukaan jo tänään!

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae paikkaa viimeistään 27.09.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jenny.rytilahti@barona.fi, 050 5134794

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Pääkaupunkiseudulle muuttotyöntekijöitä

Barona Flex
Vantaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus