Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Kirjanpitäjä

KIRJANPITÄJÄ

Etsimme nyt joukkoomme sinua, kirjanpidon ammattilainen, vahvistamaan talous- tiimiämme ja rakentamaan yhteistä tulevaisuutta meidän kanssamme. Tuot mukanasi positiivisen asenteen ja olet kiinnostunut kirjanpito-osaamisesi kasvattamisesta ja talousprosessien kehittämisestä.  Olet tärkeässä roolissa kirjanpitäjänä ja vastaat yhdessä taloustiimin kanssa yrityksen kirjanpidon luvuista.

Jos tunnistat itsesi yllä kuvatusta, saatat olla etsimämme osaaja!

Keskeiset tehtäväsi ovat

  • Päivittäinen kirjanpito
  • Kuukausittainen kauden sulkeminen
  • Sisäinen raportointi

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa (Tradenomi / Merkonomi)
  • Aiempaa työkokemusta kirjanpitäjän tehtävistä
  • Suomen ja englannin kielen taitoa
  • Sujuvaa it-työkalujen käyttöä
  • Kiinnostusta työskennellä kansainvälisessä toimintakentässä

 

Ilahdumme, jos sinulla on

  • Hyvät It-taidot
  • Aikaisempaa kokemusta Jeeves taloushallinto-ohjelmistosta tai vastaavasta
  • Kokemusta Power BI:stä
  • Mahdollisuus käyttää työkielenä myös ruotsia

 

Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen. Innostut haasteista ja näet pikemminkin mahdollisuuksia kuin ongelmia. Viihdyt kansainvälisessä työympäristössä ja sinulla on paloa oppia uutta sekä tehdä työsi laadukkaasti. Kiinnostus prosessien kehittämiseen katsotaan eduksi.

Osana talous tiimiämme teet yhteistyötä muiden osastojen kanssa Suomessa. Arvostamme myös yhteistyötä yli maarajojen ja globaalisti oletkin säännöllisesti yhteydessä myös Bufab Groupin talous ammattilaisten kanssa. Työpisteesi on Keravalla ja raportoit tehtävässä talouspäällikölle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ja haastavia tehtäviä sekä ammatillisia kehittymis- ja etenemismahdollisuuksia niin Suomessa kuin (osana globaalia pörssiyhtiötä) kansainvälisesti. Meillä on avoin ja auttavainen ja kaikkialla organisaatiossa yhteistyöhön kannustava kulttuuri sekä osaavat ja kivat kollegat. Meillä arvostetaan ja kunnioitetaan työkavereita ja luotetaan toisiimme. Kilpailukykyisen palkan lisäksi meillä on hyvät työsuhde-edut. Teemme töitä hybridi-mallilla myös etänä. Toimistopäivinä pääset työskentelemään uusissa moderneissa toimitiloissamme Keravalla, jonne on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin.

Oletko kiinnostunut tulemaan meille työkaveriksi? Jos vastasit kyllä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen heti tai viimeistään 23.08.2022 Jos sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä rekrytoivaan esimieheen Kaj-Axel Hägg, talouspäällikkö, +358 207932875. Soitot arkisin klo 11-15 välisenä aikana.

Huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Bufabilla liiketoimintaa ohjaavat omistautuminen, nopeus ja luotettavuus. Toimitamme kestäviä ratkaisuja, emme vain tuotteita. Uskomme, että paikallinen toimijuus, aloitekykyisyys ja erinomaiset asiakassuhteet ovat menestyksemme ja kasvumme salaisuus. Paikallisuuden lisäksi uskomme tiimityöhön yli maarajojen ja jaamme ’Bufabin parhaat käytännöt’ löytääksemme asiakkaillemme aina laadukkaimmat ratkaisut. ’Olemme ratkaisijoita’ – kuten meillä on tapana sanoa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen toimitusketjun C-osien hankintaan, logistiikkaan ja laadunhallintaan. Yli 40 vuoden kokemuksella voimmekin ylpeinä todeta olevamme asiantunteva ja luotettava kumppani yli 10 000:lle valmistavan teollisuuden asiakkaallemme Suomessa ja maailmalla.

Tänään meillä Bufab Groupissa työskentelee yli 1 700 osaajaa ja toimipisteitäkin on jo lähes 30 maassa. Suomessa meitä bufabilaisia on 54. Meille tiimimme jäsenet ovat menestyksemme avain. Tarjoamme vapautta, vastuuta ja kehittymissmahdollisuuksia kansainvälisessä ja yrittäjähenkisessä organisaatiossa, jossa laatu on ensiarvoisen tärkeällä sijalla. Kulttuurimme on aina perustamisvuodesta 1977 saakka ollut maanläheinen ja välitön ja vaalimme sitä edelleen – joka päivä. Lue lisää meistä www.bufab.com ja https://local.bufab.com/fi/

Arvojamme ovat nopeus & joustavuus, sitoutuneisuus, luotettavuus ja vastuullisuus. Toimintaamme ohjaavat mm. Laatujärjestelmä ISO 9001:2015 ja Ympäristöjärjestelmä ISO 14001:2015.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti