Skip to main content

Pääkirjanpitäjä -Taloushallinnon ammattilainen

Etsimme kokenutta kirjanpitäjää vastaamaan yrityskokonaisuuden kirjanpidosta ja taloudellisesta raportoinnista. Saariselän Kuukkeli Oy  harjoittaa pääasiassa päivittäistavarakauppaa. Yrityskokonaisuuteen kuuluvat muut yhtiöt toimivat majoitus,kahvila-ravintola,kiinteistönvuokraus. Yhtiöt toimivat Inarin kunnan alueella: Ivalossa,Inarissa ja Saariselällä jossa sijaitsee yhtiön toimisto sekä Sodankylän kirkonkylässä.

Pääkirjanpitäjän tehtäviin kuuluvat:kirjanpidolliset tehtävät tilinpäätöksineen,verotukseen liittyvät asiat viranomaisraportteineen,talousraportointi yrityksen sisäiseen käyttöön,liiketoiminnan päätöksenteon tukeminen sekä taloushallintoprosessien ja uusien toimintamallien kehittäminen ja käyttöönotto.Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa peruskirjanpidon osaamista,kokemusta tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimisesta,tarkkuutta,ahkeruutta ja huolellisuutta sekä oma-aloitteista  työskentelyotetta.

Inarin kunta kokonaisuudessaan on merkittävä kansainvälinen ja ympärivuotinen matkailukohde Suomessa.Saariselkä on alueen johtava matkailu- ja hiihtokeskus. Saariselän alueella on yli 10000 vuodepaikkaa

Saariselällä on hyvät retkeilymahdollisuudet, Suomen parhaat hiihtoladut ja Urho Kekkosen kansallispuisto. Ivalo on alueen kaupallinen keskus. Ivalossa sijaitsee uusittu kansainvälinen lentokenttä josta päivittäiset yhteydet Helsinkiin läpi vuoden.Ennen koronaa kansainvälisiä asiakkaita oli puolet kaikista matkailijoista.

Asuinpaikkasi voi sijaita Saariselällä tai 30 km päässä Ivalossa.Tarvittaessa tarjoamme työsuhdeasunnon. Työajoista voidaan sopia joustavasti esim 4 pvä viikko.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen heti.

antero.ylavaara@gmail.com

Tiedustelut: Antero Ylävaara puh. 040- 545 1349

 

 

 

Pääkirjanpitäjä -Taloushallinnon ammattilainen

Saariselän Kuukkeli Oy
Inari
99830 Saariselkä
Inari
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 15.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus