Skip to main content

Pääkirjanpitäjä - Oulu

Open Air Group-konsernin liiketoiminta-alueena on metsästys-, koira- ja vapaa-ajan tuotteiden kehitys ja suunnittelu, valmistuttaminen sekä myynti omien verkkokauppojen ja jälleenmyyjien kautta. Konsernilla on toimipisteet Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Ruotsissa toimivat emoyhtiö Open Air Group AB:n lisäksi verkkokauppa Widforss sekä Chevalier ja WeHunt. Norjassa on Widforssin verkkokauppa. Suomessa toimii Suomen Retkitukku verkkokauppojen retkitukku.fi ja koiravaruste.fi kautta, omia tuotemerkkejä kehittävä Alaska Brands sekä koiratutkia ja -ohjelmistoja kehittävät ja myyvät Tracker ja Ultracom. Konserni on kasvava ja tämän vuoden liikevaihdon odotetaan olevan 75 MEUR. Open Air Group työllistää yli 100 henkilöä, joista puolet Suomessa. Toiminnan taustalla on vahvat omistajat.


Etsimme Open Air Group-konsernin Suomen yhtiöille taloushallinnon ammattilaista pääkirjanpitäjän tehtävään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpaikan sijainti on Oulu tai Vantaa, mutta työssä on myös etätyö mahdollisuus. Työsuhde solmitaan Suomen Retkitukku Oy:n kanssa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi vastaat Open Air Group -konsernin Suomen yhtiöiden Suomen Retkitukku Oy:n, Alaska Brands Oy:n, Tracker Oy:n sekä Ultracom Oy:n monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. 

Hoidat yhtiöiden kirjanpidon tilinpäätöksineen, viranomaisraportoinnin, sisäisen raportoinnin ja kassavirtaennusteiden laatimisen sekä vastaat kattavasti kirjanpidon erilaisista täsmäytyksistä, jaksotuksista ja kirjauksista. Toimit myös innostavana ja sparraavana esimiehenä tiimillesi sekä osallistut aktiivisella otteella olemassa olevien toimintojen ja prosessien kehittämiseen. Sinulla on vastuullinen ja itsenäinen tontti hoidettavana ja raportoit suoraan konsernin talousjohtajalle. Toivomme, että päivittäisessä työssä teet saumatonta yhteistyötä ja tuette toinen toisianne sekä oman tiiminne että koko organisaation kanssa. 

Menestyt tehtävässä, kun olet jo kerännyt aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tehtävistä ja takataskussasi on työtä tukeva kaupallinen opintotodistus. Uskallat tarttua haasteisiin ja sytyt, kun saat ongelman ratkottavaksi. Työtäsi teet oma-aloitteisesti vastuuntuntoa noudattaen ja viihdyt osana tiimiä myös kollegaa kuunnellen ja arvostaen. Sinulta löytyy sinnikkyyttä ja silmää yksityiskohdille rutiinihommien parissa, sekä myös innovatiivisuutta ja draivia viedä kehityshankkeita eteenpäin. Viestit sujuvasti ja vuorovaikutteisesti sekä suomeksi että englanniksi. Aikaisempi kokemus vähittäis- ja tukkukaupasta helpottaa varmasti hyppäämistä näihin saappaisiin, joskin oppiva ja aktiivinen asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itsesi näköinen tehtävä tärkeässä avainroolissa nopeasti kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälistyvässä yhtiössä. Pääset työskentelemään mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen. Sanomattakin on selvää, että työvälineet ovat kunnossa ja ympärilläsi on tiimi osaavaa ja ammattitaitoista porukkaa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 17.6. klo 9-10 ja 22.6. klo 15-16 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.6.2021 mennessä osoitteessa
https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Pääkirjanpitäjä - Oulu

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja